رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی مطرح کرد:
شیراز جزو برترین کشورهای دنیا در زمینه مقالات تشنج عصبی/ امضای تفاهمنامه با مرکز صرع سوئیس
رئیس بخش روانشناسی بالینی مرکز صرع سوئیس با هدف عقد تفاهمنامه علمی و توسعه همکاری های مشترک، از مرکز صرع بیمارستان نمازی شیراز بازدید کرد.
به گزارش ایلنا، صبح امروز دکتر «ماتیاس اشموتز» با هدف تبادل نظر و برنامه ریزی در راستای توسعه همکاری های علمی، از بخش صرع دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازدید کرد تا از نزدیک با تحقیقات بخش صرع این بیمارستان در خصوص تشنج های عصبی که از سوی دکتر «علی اکبر اسدی پویا» محقق شده آشنا شود و بین دو کشور ایران و سوییس، در این زمینه پیوند علمی ایجاد شود.
رئیس بخش روانشناسی بالینی مرکز صرع سوییس در این بازدید با تاکید بر اینکه تحقیقات این مرکز موجب شده ایران در این زمینه به عنوان بیشترین ارائه دهنده مقاله در مجامع بین الملی مطرح باشد، گفت: پیش بینی می شود در آینده نزدیک، با منعقد شدن این تفاهم نامه علمی، همکاری های دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مرکز بالینی صرع سوییس افزایش یابد و بتوانیم خدمات علمی را به این نوع بیماران ارتقا دهیم.
دکتر اشموتز با اشاره به اینکه امروز، مراکز درمانی و تحقیقاتی ایران با محدودیت های مختلفی روبرو هستند، افزود: شاهد آن هستیم که با وجود تمام محدودیت هایی که به این کشور تحمیل شده، با استفاده از امکانات موجود و دانش محققان خود، مطلوب ترین خدمات بر اساس استاندارهای بین الملی به بیماران ارائه می شود.
رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی نیز با اشاره به سابقه فعالیت بخش تشنج بیمارستان نمازی شیراز، گفت: از ۱۱ سال گذشته تاکنون، این بخش با برخورداری از تیمی مجرب از اساتید مختلف جراحی صرع و داخلی مغز و اعصاب و روانپزشکی، به عنوان تنها مرکز فوق تخصصی جنوب کشور شناخته شده که مطابق با استاندارهای دنیا، جراحی های موفقیت آمیزی در این مرکز انجام میشود.
دکتر اسدی پویا مهمترین روش تشخیص این بیماری را تهیه نوار مغز کامپیوتری عنوان کرد و افزود: به دلیل فعالیت های بیمارستان نمازی در این زمینه، تعداد زیادی از بیماران مبتلا به صرع و تشنج عصبی به این مرکز مراجعه می کنند که پژوهش های متعددی بر روی آنها انجام می گیرد.
رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی گفت: به دلیل تحقیقات متعددی که در این زمینه انجام گرفته، امروزه نام دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان نماینده ایران، جزو برترین کشورهای دنیا قرار گرفته است و به لحاظ تعداد انتشارات در زمینه تشنج عصبی، هفتمین کشور دنیا هستیم، همچنین از لحاظ انتشارات در این زمینه بعد از کشورهایی مثل انگلیس، آمریکا و استرالیا قرار داریم.
دکتر «نصراله عرفانی»، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های مرکز صرع بیمارستان نمازی، ابراز امیدواری کرد مراودات بین المللی این مرکز معتبر با مراکز علمی خارج کشور، زمینه ساز انجام مطالعات پژوهشی مشترک، اجرای برنامه های مشترک آموزشی و تبادلات علمی بین المللی در حوزه صرع باشد.
دکتر «علی اکبر اسدی پویا» دانشیار گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان نخستین و تنها ایرانی عضو انجمن جهانی صرع انتخاب و در بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز، به بیماران خدمات درمانی ارائه می دهد.