اسکندرپور خبر داد:
بهره برداری از پروژههای فرهنگی در مناطق کمتر برخوردار شیراز
شهردار شیراز گفت: برای رشد و توسعه کلانشهر شیراز باید در حوزه فرهنگی به زیرساختها و در حوزه نرم افزاری به رویکردها توجه داشته باشیم، از این رو طی سال جاری و سال آینده پروژه های فرهنگی متعددی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار به بهره برداری می رسد.
به گزارش ایلنا، حیدر اسکندرپور در آیین افتتاح فرهنگ سرا حکمت با اشاره به حضور هنرمندان شهره شیراز همچون اساتید هنر کاشی کاری و خوش نویسی گفت: چشم انداز افتتاح فرهنگسرای حکمت تبدیل آن به قطب فرهنگی و هنری شیراز است، تا شاهد حضور شهروندان و به ویژه جوانان برای فراگیری هنرهای سنتی و اصیل شیراز در آن باشیم.
شهردار شیراز تاکید کرد: معتقدیم مهمتر از احداث یک ساختمان به عنوان فرهنگسرا، فراهم آوردن زمینه برای اجرای برنامههای فرهنگی و هنری و استفاده شهروندان از آن فرهنگسرا است. از این رو محوریت و مدیریت فرهنگسراها باید توسط مردم، گروه های مردم نهاد و هیات های فرهنگی و مذهبی انجام شود و شهرداری امکانات فرهنگسراها را فراهم کند.
وی ضمن اشاره به سایر پروژه های فرهنگی شیراز گفت: عملیات عمرانی فرهنگسرای فرزانگان در بلوار طلاییه به اتمام رسیده و در حال برنامه ریزی برای اجرای برنامه های فرهنگی در آن هستیم. همچنین شهرداری شیراز در حال ساخت مجموعه سینمایی جوان با ۱۲ سالن نمایش در محله کوزه گری است و کلنگ مجموعه سالن های تئاتر در محله کفترک نیز به زمین زده می شود.
مهندس اسکندرپور نوید داد که باغ ایرانی در بلوار امیرکبیر به وسعت ده هکتار افتتاح و ظرفیت جدیدی به گردشگری شیراز اضافه می شود.
وی با بیان اینکه در جهان شیراز را به پیشینه تاریخی و داشتههای فرهنگی آن میشناسند، اظهار داشت: وجود مجتمعهای بزرگ تجاری و مسکونی برای شهر شیراز اعتبار نیست، بلکه برای جهانیان شیراز با سعدی و حافظ و حرم حضرت شاهچراغ (ع) و سایر داشتههای غنی فرهنگی و تاریخی، جذابیت دارد. در واقع آنچه که شیراز را در چشم جهانیان بزرگ و زیبا و جذاب جلوه میدهد، شیرازی است که دارای داشتههای غنی فرهنگی و تاریخی است.
شهردار شیراز اضافه کرد: با در پیش گرفتن این رویکرد، نگاهمان به شیراز تغییر پیدا میکند و بیش از گذشته به داشتههای این شهر و حفظ و احیای آن توجه میکنیم تا شهری در رده شهرهای بزرگ و تاریخی جهان داشته باشیم.
مهندس اسکندرپور کلید احیای شیراز به عنوان خال رخ هفت کشور را توجه ویژه به احیای بافت تاریخی به عنوان نماد این شهر دانست و افزود: رویکرد ما در مدیریت شهری این است که ثروت عظیم مردم شیراز یعنی بافت تاریخی دوباره احیا شود و گردشگران بافت را به عنوان نخستین مقصد گردشگری خود در شیراز انتخاب کنند.
شهردار شیراز عنوان کرد: با در پیش گرفتن این رویکرد طی سال گذشته پنج محور گردشگری در بافت احیا شد و مابقی محورها نیز طی سال جاری احیا می شوند. هم اکنون بافت جاذبه اقتصادی و گردشگری خود را دوباره به دست آورده است و شاهد بازگشت رونق و حضور شهروندان و گردشگران در آن هستیم.
وی با اشاره به سفر وزیر سابق راه و شهرسازی به شیراز افزود: عباس آخوندی در بازدیدی که از بافت تاریخی شیراز داشت این جمله را عنوان کرد که من باور نمیکنم بافت شیراز طی دو سال گذشته این چنین دستخوش تغییرات مثبت شده باشد. با این رویه در آینده نزدیک بافت تاریخی دوباره به محل سکونت شیرازی ها و متمولین شهر تبدیل می شود.