طی حکمی از سوی شریف حسینی؛
سرپرست سازمان صمت فارس منصوب شد
طی حکمی از سوی قائم مقام وزیر در امور مجلس و معاون حقوقی مجلس و امور استانها، سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس منصوب شد.
به گزارش ایلنا، در بخشی از حکم سید شریف حسینی آمده است : انجام وظایف بر اساس تکالیف ابلاغی، برنامه ریزی و طراحی شیوه های روزآمد ، بهره گیری از توان علمی و تخصصی نیروی انسانی ، سازماندهی امکانات و ظرفیت های موجود ، تعامل و همکاری مناسب با دستگاههای حاکمیتی و اجرایی استان و تشکلهای تخصصی غیر دولتی و مردم نهاد ، ارتقای تولید صادرات محور با هدف افزایش توان ارز آوری ، مورد تاکید است.
شریف حسینی در این حکم تاکید کرده است: انتظار دارم با تکیه بر اصول قانون مداری ، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی ، ضمن رعایت کامل قوانین و مقررات و با برنامه ریزی و نظارت صحیح و اتخاذ تصمیم اصولی و بهنگام در جهت ایفای وظایف اقدام نمایید .
گفتنی است، فریبرز رضا زاده در سابقه کاری خود کارشناس صنایع ، رییس اداره تولید ، بهره وری و طرح برنامه رییس اداره آموزش و فنآوری و پشتیبانی منابع انسانی و معاونت امور صنایع در سازمان صنایع و معادن سابق و سازمان صنعت ، معدن و تجارت و جانشینی رییس سازمان را در کارنامه خود دارد.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به تعامل با تشکل های مردمی مرتبط با سازمان صنعت ، معدن و تجارت جهت توسعه همه جانبه گفت: فعالیت تخصصی تشکلهای بخش خصوصی در حوزه های مختلف صنعتی ، معدنی و تجاری همچنین همراهی ، همکاری و تعامل با این مجموعه های مهم که بخش اعظم اقتصاد استان را در بر دارند تعامل و همکاری همه جانبه مسئولان و حتی بخش خصوصی را می طلبد.
رضا زاده افزود : فارس در عرصه صنعت و معدن و تجارت نیز از نظر رتبه بندی جزو استانهای مطرح کشور است و در بعضی موارد بسیار ممتاز است و قطعا با تلاش بیشتر به یکی از مطرح ترین استانهای صنعتی کشور تبدیل شود.
وی در خصوص بخش تجارت و صادرات گفت : پیشینه و قدمت تاریخی تجارت خارجی استان و وجود روابط قوی تجاری و قومی بازرگانان فارس با سایر کشورهای جهان، قابلیت توسعه صادرات استان است، که ضرورت دارد از توانمندیها، ظرفیتها ، پتانسیل ها ومزیت های این حوزه مهم و اساسی بهره کافی را ببریم .
رضازاده با اشاره به نزدیکی استان به منطقه خلیج فارس و کشورهای حاشیه آن اضافه کرد : جهت نیل به اهداف چشم انداز توسعه صادراتی ایجاد زیرساخت های صادراتی همچون پایانه های صادراتی، امکانات و ظرفیت نگهداری کالا و کارگو سنتر حمل هوایی کالا و ... را توجیه پذیر می سازد.