خبرگزاری کار ایران

مدیر جشنواره هنر و میراثسی راه:

تلاش خواهیم کرد یونسکو را در مسیر احیای بافت تاریخی شیراز همراه کنیم

تلاش خواهیم کرد یونسکو را در مسیر احیای بافت تاریخی شیراز همراه کنیم
کد خبر : ۱۶۴۳۸۲

برای احیای بافت فرسوده و بازگرداندن زندگی به این منطقهٔ بسیار با اهمیت، راهی جز همراه شدن مردم و تعامل گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف وجود ندارد.

مدیر جشنواره هنر و میراثسی راه با بیان این مطلب که قرار است جشنواره هنر و میراثسی راه از ۱۵ لغایت ۲۱ اردیبهشت در محله سنگ سیاه شیراز برگزار شود گفت: تلاش خواهیم کرد یونسکو را در مسیر احیای بافت تاریخی شیراز همراه کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، مجتبی گواهی عصر چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: برای احیای بافت فرسوده و بازگرداندن زندگی به این منطقهٔ بسیار با اهمیت، راهی جز همراه شدن مردم و تعامل گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف وجود ندارد.

وی بابیان این مطلب که باید با همکاری همه بخش‌ها و دستگاه‌های متولی چه دولتی چه خصوصی و همراهی و تعامل مطلوب رسانه‌ها، روح زندگی را در کالبد بافت تاریخی دمید و این منطقه را احیا کرد افزود: برگزاری جشنوارهٔ هنر و میراثسی‌راه و جشنواره‌های مشابه به صورت مداوم مردم را با بافت تاریخی شهر فرهنگی شیراز آشتی خواهد داد.

گواهی رونق بافت تاریخی شیراز را به معنای رونق گردشگری در بخش‌های مختلف تاریخی، فرهنگی و مذهبی دانست و گفت: این بافت سرشار از ثروت‌های معنوی و مادی است و ایجاد دفا‌تر تسهیل‌گری نیز در راستای تحقق این هدف مهم انجام شده است.

مدیر دفتر تسهیل‌گری، بهسازی و نوسازی منطقهٔ تاریخی و فرهنگی شیراز با بیان اینکه در شیراز ۳۳ پهنهٔ فرسوده تعریف شده است، گفت: محدودهٔ فعالیت این دفتر، بافت مربوط به منطقهٔ تاریخی - فرهنگی با ۳۶۰ هکتار وسعت است، پهنه‌ای که ارزش‌های ناب گردشگری را در خود نهفته دارد و بسیاری از مسئولان هم از آن غافل مانده‌اند.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای اجرای فعالیت‌های منتهی به احیای بافت تاریخی شیراز، گفت: جشنوارهٔ سی‌راه، یک اقدام برنامه‌ریزی شده است که تمام بخش‌های آن به‌شکلی هدفمند و با رویکرد آشتی‌دادن مردم با بافت تاریخی، تعریف شده و اجرایی خواهد شد.

گواهی با یادآوری اینکه شیراز در گذشتهٔ دور، «سی‌راه» نام داشته است، گفت: در قالب اولین جشنوارهٔ هنر و میراثسی‌راه، یکصد غرفه هنری در منطقهٔ تاریخی سنگ‌سیاه و نقاط مختلف شهر ایجاد خواهد شد و مردم می‌توانند در قالب این غرفه‌ها، با صنایع‌دستی و هنرهای سنتی شیراز قدیم، به‌شکل کارگاهی آشنا شوند.

به گفتهٔ او، برگزاری تئا‌تر خیابانی، نقاله‌خوانی، پرده‌خوانی، تعزیه‌گردانی و جشنواره‌های شعر و ادبی، مسابقه‌های حافظ‌خوانی و سعدی‌خوانی و همچنین مسابقه‌های عکاسی، موسیقی و… از بافت تاریخی، بخش‌های مختلفی از جشنوارهٔ سی‌راه را تشکیل می‌دهد.

گواهی با بیان اینکه جشنوارهٔ سی‌راه از ۱۵ اردیبهشت آغاز خواهد شد و تا ۲۲ اردی‌بهشت دادمه دارد، گفت: مشاور رئیس‌جمهوری و مدیرعامل سازمان عمران و بهسازی کل‌کشور و معاون وزیر راه و شهرسازی، به همراه مدیران عامل ۲۰ شهرجدید کشور در از این جشنواره بازدید خواهند داشت.

مدیر دفتر تسهیلگری، بهسازی و نوسازی بافت تاریخی شیراز خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد یونسکو را در مسیر احیای بافت تاریخی شیراز همراه کرده و در اجرای جشنوارهٔ هنر و میراثسی‌راه، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز و دفتر مشاور امورجوانان استانداری فارس، ادارهٔ کل میراثفرهنگی فارس و گروه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد نیز همکاری خواهند داشت.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز