مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس:
تشکیل کلاسهای فنی و حرفهای در مجتمعهای شبانهروزی مقدمهای برای کارآفرینیست
ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بازدهی دانش آموزان و کشف استعدادهای نهفته آنان در ساعات فراغت، تنها بخشی از اهداف راه اندازی کلاسهای فنی وحرفه ای در مجتمع های فرهنگی - تربیتی کمیته امداد امام خمینی(ره) است.
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس از بهرهمندی ۱۰۰۰ نفر از دانش آموزان مجتمعهای فرهنگی – تربیتی این نهاد در استان خبر داد و گفت: این آموزشها در ۱۴ مجتمع شبانه روزی دخترانه و پسرانه آغاز شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، سید عبدالعلی سعادت یکی از اولویتهای کمیته امداد را فرهنگ سازی در زمینه ایجاد اشتغال پایدار در میان مددجویان تحت حمایت بیان کرد و اظهار داشت: تشکیل کلاسهای فنی و حرفهای در مجتمعهای شبانه روزی مقدمهای برای کار آفرینی و ایجاد اشتغال پایدار است چرا که افراد علاقمند و با استعداد در این کلاسها آموزشهای مهارتی را به صورت کاربردی و با حضور اساتید مجرب فرا میگیرند که تشکیل این کلاسها به تولید و اشتغال پایدار کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار از جمله اهداف بلند مدت اجرای طرح آموزش فنی وحرفهای در مجتمعهای شبانه روزی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس است، تصریح کرد: ارتقای سطح دانش فنی و افزایش بازدهی دانش آموزان و کشف استعدادهای نهفته آنان در ساعات فراغت، تنها بخشی از اهداف راه اندازی کلاسهای فنی و حرفهای در مجتمعهای فرهنگی - تربیتی کمیته امداد امام خمینی(ره) است.
مدیر امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس خاطر نشان کرد: این دانش آموزان در رشتههای گلیم بافی، معرق کاری، تعمیر وسایل سردکننده، تولید محصولات گلخانهای، انواع صنایع دستی، تابلو فرش، کشت زعفران و پرورش زنبور عسل به فعالیت مشغول هستند که این کلاسها با همکاری مراکز فنی وحرفهای تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.
سعادت افزود: برای تمامی شرکت کنندگان در این کلاسها در پایان دوره، گواهی فنی وحرفهای صادر خواهد شد.