خبرگزاری کار ایران

مشاهدات پوسته زیر دریا در ایران امکان پذیر شد

اعلام آمادگی ایران برای همکاری بیشتر در اکتشافات معدنی با چینی‌ها

اعلام آمادگی ایران برای همکاری بیشتر در اکتشافات معدنی با چینی‌ها
کد خبر : ۱۲۱۰۲۴

با افتتاح رسمی ایستگاه های مشاهداتی پوسته زمین در استانهای همدان و اصفهان از هم‌‌اکنون می‌بایست برای ایجاد آزمایشگاه مجهز در کنار ایستگاههای یاد شده برنامه‌ریزی مشترکی داشته باشیم.

معاون و اعضا مؤسسه زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین با وزیر صنعت، معدن وتجارت دیدار کردند.

به گزارش ایلنا، محمدرضا نعمت‌زاده، در این دیدار گفت: ایران یکی از پرذخیره‌ترین معادن را در سطح منطقه و جهان داراست که گستردگی و تنوع مواد معدنی موجود در آنها حایز اهمیت است.
وی افزود: در حال حاضر شرکت های زیادی از کشور چین در بخش های مختلف صنعتی ایران فعالیت دارند و ما آمادگی همکاری بیشتر در زمینه اکتشافات معدنی را داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: زمینه برای تبادل اطلاعات برای دستیابی به نتایج مطلوب در زمینه اکتشافات معدنی در ایران فراهم است.
نعمت‌زاده در ادامه با تشکر از همکاری آکادمی علوم چین در یکسال اخیر، متذکر شد: با افتتاح رسمی ایستگاه های مشاهداتی پوسته زمین در استانهای همدان و اصفهان از هم‌‌اکنون می‌بایست برای ایجاد آزمایشگاه مجهز در کنار ایستگاههای یاد شده برنامه‌ریزی مشترکی داشته باشیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در کشور ما جوانان تحصیلکرده در حوزه معدن وجود دارد که می‌توانند با مؤسسات مطالعاتی و تحقیقاتی مشترک همکاری نمایند بطوری که در سایر پروژه‌های اکتشافات معدنی نیز این موضوع تسری یابد.
محمدتقی کره‌ای معاون وزیر و رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی نیز در این دیدار گفت: بدنبال امضاء تفاهم‌نامه‌های سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ مابین این سازمان و موسسه زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم زمین و انجام مطالعات میدانی درخصوص پوسته زمین ایستگاههای مشاهداتی در ۶۵ ایستگاه در نقاط مختلف کشور افتتاح شد.
وی ادامه داد: با نصب دستگاه های مجهز و قوی در ایستگاههای مذکور برای نخستین بار موفق به مشاهدات پوسته زیر دریا نیز شدیم.
رییس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط طرفین تفاهم‌نامه‌ طی ۵ سال آینده شاهد افتتاح ایستگاههای بیشتری از شمال خاوری تا جنوب و از آذربایجان تا خلیج فارس خواهیم بود.
کره‌ای اظهار کرد: اطلاعات پروژه‌های افتتاحی گام مهمی در اکتشافات مواد معدنی، مطالعات زمین‌ لرزه و سوابق گذشته مطالعات پوسته زمین‌شناسی ایران زمین می‌باشد.
در ادامه، دینگ زهونگلی معاون موسسه زمین‌شناسی و آکادمی علوم چین گفت: این موسسه دارای ۱۴۰ گروه کارشناس بوده که ۶۰ هزار نفر در آن مشغول می‌باشند که ۴۵ هزار نفر از این تعداد با مدرک فوق‌لیسانس به بالا به امور اکتشافات فنی و حرفه‌ای می‌پردازند.
وی افزود: امیدوارم با همکاری سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جمهوری اسلامی ایران ضمن گسترش همکاریهای فنی و حرفه‌ای اکتشافات معدنی و تبادل اطلاعات در زمینه علوم زمین و معدن در آینده نزدیک شاهد افتتاح پروژه‌های مشترک جدیدی باشیم.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز