خبرگزاری کار ایران

دبیر انجمن ارگانیک کشور به ایلنا خبر داد:

معرفی و عرضه گوشت ارگانیک به بازار

معرفی و عرضه گوشت ارگانیک به بازار
کد خبر : ۱۰۴۷۳۳

در سال گذشته ۳۰۰ هزار قوطی رب گوجه فرنگی ارگانیک به بازار آمد و مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است از این رو تلاش شده است تا سایر محصولات ارگانیک هم به بازار عرضه شوند

گوشت ارگانیک در فروشگاه‌های محصولات ارگانیک تحت نظارت انجمن ارگانیک ایران عرضه می‌شود.

مهدی مهدی‌پور دبیر انجمن ارگانیک کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با اعلام این خبر اظهار داشت: گوشت ارگانیک در حدود ۹ ماه قبل در استان اردبیل برای‌ دام‌های سبک(گوشت گوسفندی) آماده شده است و بعد از سپری شدن دوره گذار در ششمین جشنواره محصولات ارگانیک معرفی شد.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۳۰۰ هزار قوطی رب گوجه فرنگی ارگانیک به بازار آمد و مورد استقبال بسیاری قرار گرفته است از این رو تلاش شده است تا سایر محصولات ارگانیک هم به بازار عرضه شوند و از این پس گوشت ارگانیک در فروشگاه‌های محصولات ارگانیک عرضه می‌شود و قیمت آن تنها در حدود ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی غیر ارگانیک گران‌تر است.

مهدی‌پور ادامه داد: برای تهیه رب گوجه فرنگی ارگانیک تنها یک شرکت در ابتدا با ۳۰ هکتار از مزارع خود شروع کرده است و امسال به ۱۰۰ هکتار رسیده است که با توجه تقاضای زیاد برای این محصول به طور قطع در سال‌های آتی افزایش سطح زیر کشت خواهیم داشت.

رییس انجمن ارگانیک کشور افزود: در این مزارع به صورت گردشی علاوه بر گوجه فرنگی، گندم و کلزا کشت می‌شود که می‌تواند باعثورود سایر صنایع مانند ماکارونی و گز و آرد و صنایع روغن کشی و خوراکی به تولید محصولات ارگانیک شود.

وی تاکید کرد: در این مزارع هیچ گونه ماده شیمیایی چه بعنوان کود و چه بعنوان آفت‌کش استفاده نمی‌شود و از کود‌های دامی کمپوست شده و کود ورمی کمپوست و برخی مواقع از نهاده‌های دامی و کشتارگاهی استفاده می‌شود و آفات هم با مبارزه بیولوژیکی و رها سازی حشرات مفید صورت می پزیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز