شیوه نامه اجرایی تعیین قیمت انواع نان ابلاغ شد:
تعیین قیمت جدید نان با محاسبه هزینههای نانوایی
کد خبر :
۲۵۰۸۶۵
در این شیوهنامه همه هزینههای سربار به علاوه سایر هزینهها شامل آب، برق، سوخت، عوارض و تعمیرات، قیمت نان را در سراسر کشور مشخص میکند.
مدیر کل دفتر بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: شیوه نامه تعیین قیمت انواع نان پس از بررسیهای کارشناسی تصویب و برای اجرا به اصناف ابلاغ شده است.
به گزارش ایلنا و به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، داوود موسوی با تشریح نحوه نرخگذاری انواع نان در نانواییها و گفت: هدف این شیوه نامه تعیین ضوابطی درخصوص ارایه وحدت رویه در تعیین قیمت نان در سراسر کشور است تا از بروز تخلفات از قبیل گرانفروشی و کمفروشی جلوگیری کنیم.
موسوی با بیان این که محاسبه تمام عوامل موثر در تعیین قیمت نان از دیگر موضوعات مورد توجه در این شیوه نامه است؛ افزود: این شیوه نامه می تواند مبنای محاسبه قیمت نان در سراسر کشور قرار بگیرد و همچنین نظارت را بهتر و از بروز برخی تخلفات پیشگیری کند.
وی اضافه کرد: این شیوه نامه مسیر را دقیقا روشن و از برخورد های سلیقه ای جلوگیری خواهد کرد.
مدیر کل بررسی و تعیین قیمت سازمان حمایت در ادامه میزان مصرف هر یک از مواد اولیه در تولید یک قرص نان در این شیوه نامه را براساس استانداردهای تعریف شده و نظرات اتحادیههای ذیربط دانست و اظهار داشت: مبنای احتساب هزینههای حقوق و دستمزد درا ین واحدها نیز مطابق با اسناد و مدارک مثبت و حداکثر تا سقف میزان دستمزد تعیین شده توسط مراجع قانونی میباشد.
موسوی با اعلام اینکه مالیات از منظر ضوابط قیمت گذاری جزء هزینههای یک واحد نانوایی محسوب نمیشود خاطرنشان کرد: در این شیوهنامه همه هزینههای سربار به علاوه سایر هزینهها شامل آب، برق، سوخت، عوارض و تعمیرات، قیمت نان را در سراسر کشور مشخص میکند.
به گفته این مقام مسئول، براساس این شیوه نامه فعالان این صنف موظفند قیمتهای خود را براساس ضوابط قیمت گذاری تعیین کرده و اسناد و مدارک مثبته و قابل استناد از قبیل فاکتورهای خرید مواد اولیه، دستگاهها، تجهیزات، لیست حقوق و دستمزد و دیگر موارد موثر در تعیین قیمت را همیشه برای سهولت و تسریع در ارایه در دسترس داشته باشند.
به گفته این مقام مسئول، براساس این شیوه نامه فعالان این صنف موظفند قیمتهای خود را براساس ضوابط قیمت گذاری تعیین کرده و اسناد و مدارک مثبته و قابل استناد از قبیل فاکتورهای خرید مواد اولیه، دستگاهها، تجهیزات، لیست حقوق و دستمزد و دیگر موارد موثر در تعیین قیمت را همیشه برای سهولت و تسریع در ارایه در دسترس داشته باشند.
موسوی در عین حال بیان کرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت نان در استانهای مختلف کشور متفاوت می شود و بازرسان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استان به همراه بازرسان اتحادیه مربوط نیز در این زمینه نظارت می کنند.