خبرگزاری کار ایران

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزاردت جهاد کشاورزی:

۵ هزار میلیارد تومان، طلب بانک کشاورزی از صندوق بیمه محصولات کشاورزی

۵ هزار میلیارد تومان، طلب بانک کشاورزی از صندوق بیمه محصولات کشاورزی
کد خبر : ۲۴۲۱۹۵

در سال ۹۳ بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان و در سال آینده نیز مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت‌های وارد شده به کشاورزان اعتبار در نظر گرفته شده است.

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: نگاه وزارت جهاد کشاورزی به صنعت بیمه در حوزه کشاورزی تجاری نیست بلکه با دیدگاه حمایتی درصدد است خسارات واردشده به تولیدکنندگان و بهره برداران عرصه‌های مختلف کشاورزی را که ناشی از حوادثطبیعی است به طرق ممکن جبران نماید.

به گزارش خبرنگار ایلنا، دکتر عبدالمهدی بخشنده معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در آیین تکریم و معارفه قائم مقام جدید صندوق بیمه کشاورزی که در محل این صندوق برگزار شد، گفت: تولید در بخش کشاورزی در شرایط سخت و پرریسک صورت می‌گیرد به طوری که تغییرات اقلیمی و طبیعی موجب می‌شود فعالیت در حوزه کشاورزی غیرقابل پیش بینی، پرتنش و با هزینه‌های بالا انجام می‌شود.

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: نگاه وزارت جهاد کشاورزی به صنعت بیمه در حوزه کشاورزی تجاری نیست بلکه بادیدگاه حمایتی درصدد است خسارات واردشده به تولیدکنندگان و بهره برداران عرصه‌های مختلف کشاورزی را که ناشی از حوادثطبیعی است به طرق ممکن جبران نماید.

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه میزان طلب سود سالانه صندوق بیمه کشاورزی برای جبران خسارت وارده به کشاورزان حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان است، گفت: در سال ۹۳ بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان و در سال اینده نیز مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت‌های وارد شده به کشاورزان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی گفت: میزان طلب بانک کشاورزی از صندوق بیمه محصولات کشاورزی طی سال‌های اخیر به بیش از ۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که این رقم به بدهی دولت به بانک کشاورزی تبدیل شده است.

دکتر بخشنده یاداور شد: در کشورهایی نظیر ایالات متحده امریکا و کانادا که دارای اقتصاد ازاد می‌باشند نیز بیمه در بخش کشاورزی تجاری نیست و از حمایت‌ها جدی دولتی برخوردار است. همچنین در کشورهایی نظیر کره جنوبی، ژاپن، ترکیه و چین نیز دولت اعتبارات و کمک‌های خاص به بیمه کشاورزی ارایه می‌کند.

وی افزود: بر اساس قانون چهارم توسعه میزان کمک خای دولت به بیمه کشاورزی می‌بایست ۳۵ درصد از ارزش افزوده محصولات کشاورزی را شامل می‌شد که طی مدت اجرای این قانون طی سال‌های ۸۵ تا ۹۰ این کمک کمتر از ۱۵ درصد از ارزش افزوده محصولات کشاورزی برده است.

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: به طور متوسط سالانه ۵۴ درصد از خسارات به بخش کشاورزی به دلیل خشکسالی، ۲۳ درصد به دلیل سرمازدگی و ۲۳ درصد دیگر نیز به دلیل آفات، بیماری‌ها، سیل و سایر عوامل طبیعی و غیر طبیعی می‌شوند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز