خبرگزاری کار ایران

ایلنا از سیستان وبلوچستان گزارش می دهد؛

پای صحبت مامای جوان نمونه کشوری/ بامری: احساس امنیت کاری از من گرفته شده / شبکه درمان چابهار سنگ اندازی نکند، حمایت نخواستیم

پای صحبت مامای جوان نمونه کشوری/ بامری: احساس امنیت کاری از من گرفته شده / شبکه درمان چابهار سنگ اندازی نکند، حمایت نخواستیم
کد خبر : ۹۱۴۱۸۲

سیما بامری مامای جوان سیستان و بلوچستانی چندی پیش در وبینار بزرگداشت روز جهانی ماما به عنوان مامای نمونه در کشور انتخاب شد که به گفته خودش این موضوع نه تنها تقدیر ارگان های درمانی مسئول در استان را برایش به همراه نداشته بلکه حساسیت ها را برایش چند برابر کرده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیما بامری کارشناس مامای 31 ساله و اهل سیستان و بلوچستان است، او ۱۶ اردیبهشت ماه در وبینار روز جهانی ماما به عنوان مامای نمونه در کشور معرفی شد که خبرش نه تنها رسانه‌ای نشد که بعدتر از زبان خودش و آن هم چند روز پس از مراسم قدردانی  از او به گوش‌ همگان رسید.

سیما سال های زیادی از زندگی خود را بصورت رایگان به زنان در منطقه بلوچستان خدمات درمانی ارائه کرده و با راه اندازی مطب خصوصی اش در سال 95، راه خدمتش به زنان را هموار کرده است.

او در این سال‌ها پستی و بلندی‌های زیادی را پشت سر گذاشته:«  سال 91 از دانشگاه آزاد زاهدان فارغ التحصیل شدم ، یک سال در بیمارستان امام علی(ع) چابهار طرحم را گذراندم و بعد از آن تصمیم گرفتم مطب خصوصی بزنم، مدت‌ها بدون هیچ هزینه‌ای در درمانگاه ها و مطب‌های مختلف کار کردم و بعد از آن برای ادامه کار به کنارک رفتم که به دلیل هزینه‌های بالا و در آمد کم نتوانستم دوام بیاورم و دوباره به چابهار بازگشتم. »

سیما در گفت وگو با ایلنا می گوید:در زمان فارغ التحصیلی ام به بیمه سلامت درخواست کار دادم که درخواستم را پذیرفتند و در بیمارستان امام علی (ع) چابهار مشغول شدم  و علاوه بر آن مطب خصوصی ام را هم در سال 95 راه اندازی کردم‌. سه سال برای اداره بیمه سلامت کار کردم و سال 97 استخدامی علوم پزشکی ایرانشهر قبول شدم که به دلیل مشکلاتی که اطرافیان برایم ایجاد کردند نتوانستم ادامه  دهم و عطای استخدامی پیمانی را به لقایش بخشیدم.

خدا را شکر که توانستم گوشه‌ای از مشکلات زنان چابهار را حل کنم

او می گوید: شرایط بهداشتی برای زنان به هیچ وجه در چابهار مناسب نیست و دوری از مرکز هم مزید علت شده و باعث شده هیچ ارگانی حتی علوم پزشکی ایرانشهر برای مردم چابهار دل نسوزانند. ما شاید در یک هفته سه رئیس شبکه بهداشت و درمان عوض کرده‌ایم که این خود نشان از بی‌ثباتی است که این عدم مدیریت درست به ضرر مردم، پزشکان و کادر درمانی است.

وی‌ می گوید: چابهار به دلیل رفت و آمد مردم با کشور های همسایه و حجم بالای حاشیه نشینی شرایط بهداشتی مناسبی ندارد و این موضوع سبب افزایش شیوع بیماری‌ها در زنان شده است.

این ماما می گوید: درصد عفونت‌های زنان با توجه به شرایط آب و هوایی ، بهداشتی و چند همسری در چابهار بسیار بالاست و علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان باید به جای سنگ اندازی در کنار پزشکان باشند‌.

او می گوید: من در زمینه کاری ام سختی های فراوانی کشیده ام اما از آنجایی که خدمت کردن به مردم را وظیفه خود می دانم به کارم علاقمندم. هیچ ارگان و فردی از من حمایت نکرده که هیچ، در بسیاری از موارد حتی برایم مانع تراشی کرده و سد راهم شده اند.

او درباره تعداد بالای مراجعانش می گوید: من برای مراجعانم وقت می گذارم و در بسیاری از موارد ویزیت و داروی رایگان در اختیار بیماران کم بضاعتم قرار داده ام و در روزهای تعطیل پاسخگوی بیمارانی که از روستاهای دوردست به چابهار می آیند هستم  تا مشکلاتشان هرچه سریعتر برطرف شود و همین موضوع باعث افزایش تعداد مراجعان و به همان نسبت افرایش سنگ اندازی ها برای محدود کردن کارم از سوی شبکه بهداشت و درمان چابهار  شده است.

او می گوید: مامای نمونه شدن من یکسری آدم ها را اینجا ناراحت کرده و کسی از من تقدیر نکرده است.

او با اشاره به شرایط این روزهای استان و کشور می‌گوید: در روزهای کرونایی شرایط ما بسیار سخت‌تر شده چرا که مدتی ماسک، دستکش و الکل در چابهار نایاب شده بود و شبکه بهداشت و درمان به جای حل این مشکل مراجعه بازرسان خود را افزایش داده بود و همین موضوع جریمه های زیادی را برای من در پی داشت.

او می گوید: جراحان در چابهار حضور ثابتی ندارند اما من به دلیل تعهدم به این استان، تا زمانی که در توانم باشد در این استان به مردم خدمت خواهم کرد.

سیما بامری می گوید: متاسفانه در روزهای اخیر  نظارت شبکه درمان بیش از حد شده و احساس امنیت کاری از من گرفته شده ، من پیشنهادهای کاری خوبی را به خاطر راحتی بیمارانم رد کرده ام اما کاش کسی قدرمان را بداند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز