صرفه جویی میلیاردی با تعمیر 160 دستگاه ماشین آلات راهداری در سیستان و بلوچستان
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان گفت: تعمیر و بازسازی بیش از 160 دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری این استان با استفاده از توان نیروهای متخصص بومی، منجر به میلیارد ها تومن صرفهجویی اقتصادی و رونق اشتغال تخصصی در صنعت راهداری شده است.
ایوب کرد در گفت و گو با ایلنا اظهار داشت: با توجه به اینکه ضریب فرسودگی ماشین آلات راهداری به دلیل ماموریت های متعدد و همچنین عمر بالای این دسته از ناوگان از اصلی ترین مشکلات در ارائه خدمات راهداری است، تعمیر، بازسازی و نوسازی ماشین آلات گزینه بسیار مناسبی جهت افزایش عمر کاری این دسته از ناوگان به شمار می رود.
وی افزود: متاسفانه تحریمها و مشکلات اعتباری، سبب بروز اختلال در روند واردات ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهسازی و راهداری شده که با بهرهگیری از توان نیروهای متخصص بومی در استان سیستان و بلوچستان، از حدود 2 سال تعمیر و نوسازی ماشین آلات راهداری را با همکاری بخش خصوصی مورد توجه قرار داده است.
کرد ادامه داد: در این راستا با نظارت و مدیریت اداره ماشین آلات و تجهیزات راهداری این اداره کل اقدامات ارزشمندی در زمینه تعمیر، بازسازی و در مواردی نوسازی کامل انجام شده که در این بین تعمیر اساسی برخی ماشین آلات قدیمی و نادر در کشور، بسیار شاخص بوده به طوری که مورد توجه ویژه وزیر محترم راه و شهرسازی نیز قرار گرفته است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان تعمیر بیل مکانیکی کاملا فرسوده را از جمله شاخص ترین اقدامات در حوزه تعمیر ماشین آلات راهداری استان ذکر کرد و افزود: این بیل مکانیکی به دلیل فرسودگی و عمر بیش از 30 سال جزو ماشین آلات اسقاطی به شمار می رفت که با نوسازی و هزینه مبلغی معادل تنها 10 درصد ارزش روز آن، کاملاً نوسازی و قابل استفاده خواهد بود.
مسئول کارگاه خدمات فنی جنوب شرق نیز گفت: فعالیت این کارگاه با قدمت بیش از 20 سال، منجر به ایجاد اشتغال برای نیروهای متخصص بومی سیستان و بلوچستان و بی نیازی از ارسال ماشین آلات سنگین به خارج از استان شده است و در مدت همکاری 2 ساله با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان بیش از 160 دستگاه ماشین آلات آن اداره کل تعمیر، بهسازی و در مواردی بازسازی کامل شده که برخی از آنها در کشور بی نظیر بوده است.
رضایی افزود: همچنین در شش ماهه اول سال جاری مقرر شده است که تعداد 11 دستگاه ماشین آلات راهداری سیستان و بلوچستان نیز شامل انواع لودر، بولدوزر، بیل مکانیکی و کامیون مورد تعمیر و بازسازی قرار گیرد.