خبرگزاری کار ایران

امام جمعه اهل سنت زاهدان:

مردم سیستان و بلوچستان رئیس‌جمهوری را در سیاست‌های داخلی و خارجی حمایت می‌کنند

کد خبر : ۱۴۲۶۵۷

مردم سیستان و بلوچستان به دولت تدیبر امیدوار هستند و آقای روحانی را در سیاست‌های داخلی و خارجی حمایت می‌کنند.

ایلنا: امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: مهم‌ترین مشکل سیستان و بلوچستان فقدان مدیریت برای به‌کارگیری استعداد‌ها و سیاستگذاری در گذشته بوده است.

به گزارش خبرنگار «ایلنا» از زاهدان، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی در همایش سرمایه گذاری و توسعه سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار کرد: اگر مردم با هم باشند، هیچ استکبار جهانی، صهیونیست و افراط‌گری نمی‌تواند در استان خللی ایجاد کند.

وی در ادامه با طرح سوالاتی در مورد اینکه چرا تاکنون صنعت، کشاورزی و معادن نتوانسته‌اند در سیستان و بلوچستان فعال باشند افزود: همه این‌ها به این دلیل بوده است که مدیریت صحیحی نبوده است تا مشکلات را برطرف کند و از تولید صنعتی و سنتی حمایت کند. باید وقتی بالا‌ترین نظام برای توسعه پیشرفته تولید است، به بخش تولید بها داد.

مولوی عبدالحمید با اولویت‌دار خواندن مدیریت صحیح از اعتبار و «پول» تاکید کرد: اگر مدیریت صحیح در استان باشد، هزینه‌های دولت به هدر نمی‌رود.

امام جمعه مسجد مکی زاهدان در ادامه با ابراز اطمینان از اینکه اگر مردم سیستان و بلوچستان در کنار هم باشند همه دنیا هم اگر ناامن شود، این استان امن خواهد بود، گفت: بهترین سیاست و تدبیر در کنار هم قرار دادن مردم است. این اطمینان وجود دارد که اگر برای استان برنامه ریزی صحیح بشود، سیستان و بلوچستان قادر است که بخشی از نیاز‌های کشور را تامین کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در ادامه همایش گفت که دولت با شکستن حباب بازار ارز، سکه، طلا و بورس تورم را مهار کرده است.

محمد سعید اربابی با بیان اینکه درست است دولت موفقیت‌های خوبی داشته است ولی به عنوان یک نماینده مجلس انتقادهایی هم وجود دارد، عنوان کرد: متاسفانه دولت در کنترل و کاهش شدید تولید ناخالص ملی که تولید را همچنان در آستانه نابودی قرار داده، ضعیف عمل کرده است.

وی در ادامه خواستار برنامه ریزی صحیح و مدون برای توسعه سیستان و بلوچستان شد و افزود: اگر همت برای توسعه در سیستان و بلوچستان است، باید برنامه ریزی هدف نخست باشد بعد تخصیص اعتبار برای مطالعه و عمران گام‌های بعدی باشد.

نماینده ایرانشهر ادامه داد: مدل یا محور توسعه در سیستان و بلوچستان این است که باید نابرابری توزیع درآمد و ثروت حل شده، همه در جریان توسعه کمک کنند و نابرابری‌های اجتماعی نیز تدبیر شوند.

وی استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاران کلان در منطقه را نیز برای توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان لازم دانست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز