فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش:
آمریکا در منطقه خلیج فارس مهمان ناخوانده است
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، آمریکا را در منطقه خلیج فارس مهمان ناخواندهای توصیف کرد که باید عذر آن توسط کشورهای منطقه خواسته شود.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ حسین ولیوند صبح امروز در حاشیه برگزاری نشست گعلمی تخصصی روز ملی خلیج فارس و بررسی تبعات حضور آمریکا در این منطقه در جمع خبرنگاران گفت: خلیج فارس مثل خانه بزرگ قدیمی است که دارای ۸ درب و اتاق مستقل است و حیاطی دارد که به صورت مشاع در اختیار این هشت همسایه است. اگر مهمانی میآید بعد از مدتی باید برود چرا که مهمان برای حضور دائم نیست.
وی ادامه داد: این که یکی یا دوتا از همسایهها مهمان ناخواندهای را دعوت کنند و در این حیاط مستقر کنند و پذیرایی کنند مانع آرامش دیگران خواهد بود. در ورودی این خانه بین دو اتاق یکی بزرگ و یکی کوچکتر واقع شده است اما همه نسبت به این منطقه و کسانی که میخواهند وارد به آن شوند، مسوولیت دارند.
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: ما در این خانه مهمان ناخوانده داریم که در حیاط مشاع خانه مستقر شده است. شاید یکی یا دو همسایه راضی باشند اما قطعا بقیه راضی نیستند. این مهمان ناخوانده الان آمریکا در منطقه خلیج فارس است که باید عذر آن خواسته شود و شرایطی فراهم شود که همه بخواهند که این مهمان ناخوانده از خلیج فارس برود.
امیرولیوند گفت: به طور قطع ما به عنوان صاحب اتاق بزرگ این خانه و با وسعتی که در منطقه خلیج فارس به عنوان مرز آبی داریم خواهان خروج نه فقط آمریکا، بله همه غریبهها و بیگانگان از این منطقه هستیم و اعتقاد داریم که میتوانیم به راحتی امنیت منطقه خلیج فارس را تامین کنیم.
وی افزود: ما تامین و تضمین میکنیم که امنیت خلیج فارس را به کمک نیروی دریایی راهبردی ارتش و سپاه پاسداران و همکاری با سایر همسایگان این خانه بزرگ و کشورهایی که با آنها ائتلاف نظامی داریم، انجام دهیم.
فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش ادامه داد: آمریکا از این که موهبتی بزرگ به نام ایران را در طول این ۴۰ سال گذشته از دست داده است ناراحت است و این ناراحتی را با حضور خودخوانده و دیگرخوانده دارد جبران می کند. آمریکا کشوری با منابع زیاد را در اختیار داشته و اکنون ندارد و برای همین ناراحت است بنابراین یکی از راههای جبران مافات حضور در خلیج فارس است که بتواند در آینده براساس خیال باطل خود بتواند تسلط خود را بر منابع این سرزمین تکرار کند که این خیال خام خواهد بود و خودشان هم به این نتیجه رسیدهاند که ایران کشور بزرگ و مستقلی است و برگشت به گذشته به طور قطع غیرممکن است.
امیرولیوند اضافه کرد: مقطعی در سالیان گذشته صرف قدرت نظامی برای قدرتمند بودن برای عرصههای مختلف ملاک بود. الان قدرت نظامی مهم است اما ائتلاف سازی و تشریک مساعی در حوزه فرهنگی، سیاسی و به ویژه اقتصادی میتواند تشکلهایی را به وجود بیاورند که باور کنند حضور بیگانه به نفع آنها نیست.
وی با بیان این که در جنبههای نظامی در منطقه قوی هستیم گفت: در حوزههای دیگر بتوانیم ارتباط بهتری داشته باشیم و آنها باور کنند که نیات جمهوری اسلامی ایران برای آنها خیر است و نیازی به بیگانه نیست و اگر قرار است نگران امنیت باشند این نگرانی را با یکدیگر و با ائتلاف بتوانند جبران کنند. طبعا اگر به این نکته برسیم باور همه خواهد بود که حضور نه آمریکا و نه بیگانه دیگری در منطقه الزامی نیست.