دبیر کمیسون قضایی مجلس در گفتوگو با ایلنا:
برخی میخواهند نهادهای انتخابی کشور را زیر سوال ببرند/ عدهای از انتخابهای مردم ناراضیاند
جلیل رحیمی جهان آبادی با عنوان اینکه هر وزیر یا مسئولی باید اسم کسی که از او رانتی را خواسته افشا کند، گفت: در کشور استراتژی در حال انجام است که میخواهند نهادهای منتخب مردم را زیر سوال ببرند، برای اینکه بگویند مردم شعور لازم برای انتخاب را ندارند.
رحیمی جهان آبادی در واکنش به این موضوع که گفته میشود برخی نمایندگان مجلس قصد امتیازگیری از وزرا را دارند با توجه به این شرایط آیا نیاز است که یک نهاد بر مجلس نظارت کند، گفت: هر نهاد و شخصی که در پستهای اجرایی و دولتی قرار میگیرد، نیازمند نظارت است و مجلس نیز مثل همه نهادها خودش مرجع نظارت دارد، هم حراست دارد و هم کمیته نظارت بر رفتار نمایندگان.
وی ادامه داد: ما حراست و کمیته نظارت بر رفتار نمایندگان داریم اما اینکه در مورد مجلس و نمایندگان کلیگویی شود و از این طریق بخواهند مجلس را تخریب کنند، درست نیست.
این نماینده مجلس در مورد مطرح شدن باجخواهی نمایندگان از برخی وزرا گفت: ادعا مطرح میشود من هم میتوانم ادعا کنم در کهکشان راه شیری موجود زنده و حیات هوشمند وجود دارد، اینها همه ادعا است.
وی در پاسخ به اینکه آیا شما منکر وجود مسائل اینچنینی در مجلس هستید، گفت: علم غیب ندارم و خوابنما هم نیستیم، میگویم هر وزیری که با چنین موردی روبرو است، اسم نماینده را اعلام کند. چرا میگویید مجلس چرا میگویید برخی نمایندگان؟!
نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی افزود: با این روش و رفتار آن نمایندهای که با شرافت و پاکی زندگی میکند مورد اتهام و از طرف مطبوعات و افکار عمومی مورد فشار قرار میگیرد و همچنین آن کسی که این کار خطا را کرده، پنهان میشود، پس چه بهتر آقای ربیعی یا هر وزیر و مسئولی که با چنین مشکلی مواجه میشود، اسامی افراد را معرفی کند.
دبیر اول کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به مفاسد گفت: فساد در همه سیستمها وجود دارد، به طور مثال در سیستم قضایی ممکن است به یک قاضی مراجعه شود و او از مراجعهکننده درخواست رشوه کند، نباید بگوییم کل قوه قضاییه خراب است؛ چراکه فقط یک قاضی درخواست رشوه کرده یا اگر مامور پلیس راهنمایی رانندگی درخواست رشوه کند، آیا باید بگوییم پلیس فاسد است؟ نه، یک مامور فاسد است.
رحیمی جهان آبادی افزود: الان پرونده تخلفات قضات، نیروهای انتظامی، نیروهای امنیتی، در مراجع رسیدگی وجود دارد، اما کسی نمیگوید که نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، قوه قضاییه یا فلان مرکز مذهبی کانون فساد است.
وی گفت: کلیگویی یعنی تخریب. وقتی کلیگویی میشود یعنی داریم نهاد مردمی و خدمتگزار صدیق را مورد هجوم قرار میدهیم چه وزیر این کار را بکند چه رئیسجمهور یا هر نهاد و تریبون دیگر.
رحیمی جهان آبادی گفت: اگر کسی برای مجلس و دولت احترام قائل است نباید این موضوعات را در مجامع و تریبون عمومی مطرح کند و آبروی ۲۹۰ نماینده را ببرد.
وی با تاکید بر اینکه هدف تخریب مجلس است، افزود: در کشور یک استراتژی در حال انجام است که میخواهند هر نهاد منتخب مردم را زیر سوال ببرند، برای اینکه بگویند مردم شعور لازم برای انتخاب را ندارند. والسلام. این کل ماجرا است.
این عضو کمیسون قضایی مجلس گفت: در دستگاه قضایی فساد نیست؟! اگر هست چرا اینهمه هجمه علیه ملت و خانه ملت؟! هیچ دستگاه و انسانی بری از خطا نیست اما اگر کسی خطا کرده ما کلیگویی نکنیم و آبروی یک نهاد و مجموعهای که خدمت میکند را نبریم بلکه با معرفی فردی که خطا کرده حداقل آبروی یک نفر میرود نه آبروی یک نهاد.
وی افزود: هر کسی که از وزیری باجخواهی کرده، از رانت استفاده کرده، یا در هیات مدیرهای بستگانش را معرفی کرده و یا واردات یا صادراتی انجام داده و از موقعیت خودش سوءاستفاده کرده، اسمش را معرفی کنند، ما هیچ مخالفتی با اینکه افراد متخلف رسوا شده و با آنها برخود شود، نداریم.
رحیمی جهان آبادی ادامه داد: اینکه در مطبوعات، دولتیها و غیردولتیها، نهادهای انتصابی و غیرانتخابی و نهادهایی که بر اریکه قدرت هستند، بخواهند نهادهای مردمی و نمایندگان مردم را مورد هجوم قرار دهند این کار نه اخلاقی نه به نفع کشور است.
این نماینده مجلس گفت: عدهای در این مملکت هستند که از انتخاب مردم ناراضی هستند، اشکالی ندارد مردم اشتباه کردند رئیسجمهور و ما را انتخاب کردند! انتخابات را به طور کلی منحل کنند و خودشان نماینده مردم و رئیسجمهور را تعیین کنند، اما اینقدر فشار و هجمه نیاورند به اندازه کافی روی ما فشار و هجمه هست.