امیر نصیرزاده:
فناوریهای نوین در آموزشهای خلبانی در دستورکار نیروی هوایی ارتش است
فرمانده نیروی هوایی ارتش تاکید کرد: استفاده از فناوریهای نوین در آموزشهای خلبانی، از برنامههای اصلی و در دستورکار نیروی هوایی ارتش است.
به گزارش ایلنا، امیر خلبان عزیز نصیرزاده در نشست هماندیشی سراسری مدیران، فرماندهان و معاونان بازرسی و ایمنی نیروی هوایی ارتش، با اشاره به ضرورت بهرهگیری بیشتر از سیستمها و فناوریهای شبیهساز پروازی در آموزش خلبانان، گفت: بخش بزرگی از هزینهها را میتوان با آموزشهای تکمیلی و با بهرهگیری از شبیهسازهای پروازی کاهش داد و استفاده از فناوریهای نوین در آموزشهای خلبانی، از برنامههای اصلی و در دستورکار نیروی هوایی ارتش است.
وی افزود: معاونت عملیات و بازرسی در سراسر پایگاههای این نیرو دو وظیفه اصلی برعهده دارند. نخستین وظیفه آنها مدیریت عملیات پروازی و ماموریتهای هوایی و سپس نظارت ویژه بر مسائل شخصی، اخلاقی و خانوادگی کارکنان است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه امروزه سبک زندگی افراد به سرعت در حال تغییر و تحول است، اظهار داشت: در گذشته نه چندان دور، ارتباطات وسیع اجتماعی موجب رفع بسیاری از خلاءهای درون خانوادگی در تعامل با اقوام و آشنایان میشد اما امروزه انسجام و قوام خانوادهها به علت تغییر سبک زندگی، مورد تهدید قرار گرفته و در معرض خطر است که این امر، وظیفه مسئولان بازرسی نهاجا برای برنامه ریزی به منظور پیشگیری از آسیبهای احتمالی در میان کارکنان و همچنین خانوادههای ایشان را، دوچندان میکند.
نصیرزاده با اشاره به نقش بیبدیل معاونین عملیات و بازرسی در پیشبرد اهداف نهاجا، تصریح کرد: برنامهریزی در این معاونت نقش بسیار مهمی در پیشبرد اهداف دارد که ثمره آن در بحث آموزش و همتاسازی کارکنان، نمود عینی پیدا میکند، بنابراین موضوع انتقال تجارب به نسلهای آینده نیروی هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با برشماری ویژگی های نیروی هواییِ در تراز انقلاب اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: مطالبه فرمانده کل قوا از همه ما، تحقق نیروی هوایی در قواره و تراز انقلاب اسلامی است که این موضوع علاوه بر دانش فنی و تخصص در زمینههای فنی التزام عملی کارکنان نهاجا به آموزههای مکتبی و ارزشهای انقلابی را نیز میطلبد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه تمایز و برتری نهاجا بر دیگر نیروهای هم سنخ در سایر کشورها، تدیّن و پایبندی به ارزشها و اعتقادات است، ابراز داشت: مقام معظم رهبری همواره در دیدارهای خود با دستاندرکاران نیروی هوایی، بر حفاظت و حراست از روحیات دینی و انقلابی، تاکید ویژه دارند و این روحیه را جزو داراییهای ارزشمند این نیرو میدانند.
نصیرزاده با اشاره به ضرورت تفویض اختیارات مدیریتی به پایگاه های زیربخشی، بیان کرد: خطمشی پیش گرفته در نیرو بر این مبنا است که فرماندهان و مسئولان به صورت سلسله مراتبی در تصمیمگیریها مشارکت داشته باشند، چراکه این اقدام حس مسئولیتپذیری در فرماندهان و خلبانان پایگاهها را افزایش داده و ایشان را برای مسئولیتهای سنگینتر، مهیا می کند.