شمخانی:
هر جا ما ضربه خوردیم از غفلت، ضعف و بیعملی ما بوده است
نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که به خوزستان سفر کرده است، عصر امروز در جلسه شورای اداری در سخنانی بر ضرورت بسیج امکانات استان برای رفع چالشهای موجود تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، امیر دریابان علی شمخانی با تفکیک چالشهای کشور به سه بخش فراملی، ملی و استانی ضرورت بهرهگیری هوشمندانه از ظرفیتهای ملی و استانی برای کاهش نارساییهای موجود را مورد تاکید قرار داد و گفت: مسئولان استان باید تلاش کنند چالشهای استانی به چالشهای ملی تبدیل نشود.
وی ادامه داد: باید با تفکیک صحیح چالشها و تمرکز ظرفیتها برای از میان بردن مشکلات قابل حل با شهامت و روحیه جهادی تلاش کرد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به موقعیت ژئوپلتیک، ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک استان خوزستان اظهار داشت: خداوند نعمت را بر این استان و ایران تمام کرده و همه ما باید مسئولانه با مدیریت هوشمندانه این نعمتهای خدادادی را در مسیر اعتلا و توسعه همهجانبه استان و کشور فعال کنیم و اگر چنین نکنیم به خودمان و نسل های آینده جفا کردهایم.
شمخانی با بیان اینکه مردم خوزستان بینظیرند و برای دفاع از کشور بیش از ۲۳ هزار شهید تقدیم کردهاند، تصریح کرد: مقاومت ۳۳ روزه مردم خرمشهر و یک سال ایستادگی کمنظیر مردم آبادان در محاصره و دیگر حماسههای بزرگ، گواه صادقی است که این مردم با سربلندی و افتخار امتحان خود را پس دادهاند.
وی هرگونه کوتاهی، کاهلی و سستی در خدمت به این مردم فداکار و پای کار را غیرقابل بخشش و خیانت توصیف و خاطرنشان کرد: دشمن با تمرکز بر نقاط ضعف ما بحرانآفرینی و سپس موجسواری میکند و هر جا ما ضربه خوردیم از قوت دشمن نبود بلکه از غفلت، ضعف و بیعملی ما بود.
نماینده مقام معظم رهبری شورای عالی امنیت ملی افزود: اگر ما با تلاش مستمر و مدیریت هوشمندانه نقاط ضعف و آسیبپذیرمان را به ویژه در حوزههای اقتصادی ترمیم و از بین ببریم، دشمن خلع سلاح خواهد شد.
شمخانی با اشاره به تمرکز دشمن بر استفاده از چالشهای اقتصادی ابراز داشت: رزمندگان خط مقدم این جنگ اقتصادی مسئولان و فعالان حوزه اقتصادی هستند که باید همانند رزمندگان دوران جنگ تحمیلی با همه وجود و پای کار آوردن سرمایههای خود در صحنه حاضر باشند و مجاهدت کنند.
وی اظهار امیداوری کرد با همت و همیّت و مدیریت صحیح همه مسئولان استان آلام و مشکلات خوزستان به کمترین حد ممکن تقلیل یابد و پیشرفت را در همه حوزهها بیش از گذشته شاهد باشیم.