خبرگزاری کار ایران

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

کلیات اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا تقدیم مجلس شده است

کلیات اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا تقدیم مجلس شده است
کد خبر : ۵۵۳۱۵۲

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تاکید کرد: کلیات اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا با عنوان لایحه قانون بانکداری جمهوری اسلامی از طرف دولت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است.

به گزارش ایلنا، حسینعلی امیری شامگاه دوشنبه در آئین آغاز چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی گفت: کلیات اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا با عنوان لایحه قانون بانکداری جمهوری اسلامی از طرف دولت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است.

وی ادامه داد: این لایحه در کمسیون اقتصادی مجلس در دست بررسی است که پس از تصویب و ابلاغ به شبکه بانکی تشکیلات لازم بر حسن اجرای آن نظارت خواهد کرد و با تصویب این قانون مجموع قوانین به حساب بانکی کشور یک قانون جامع تجمیع می شود.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تاکنون از گذرگاه های تاریخی بی‌شماری عبور کرده که بسیاری از آنها در خاطرات مردم ماندگار است، اظهار داشت: شرایط اقلیمی متنوع و ذخایر متعدد و وجود جاذبه‌های فرهنگی تاریخی و توریسم و اکوتوریسم و مسیر شاهراهی به کشورهای منطقه برای هر سرمایه گذار می‌تواند جذاب باشد.

امیری ادامه داد: ضمن محکوم کردن تحریم های ظالمانه و قطعنامه های گذشته مدعی هستیم که بر روی ریل پیشرفت قرار داریم به ویژه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و توافق برجام بر این اعتقاد اصرار داریم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۲ بانک و موسسه با بیش از ۲۳ هزار شعبه بانکی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: با توجه به رشد بانکداری الکترونیک در سال‌های اخیر، اقتصاد در مسیر بهتری قرار می گیرد و بانک مرکزی به منظور صیانت از سپرده‌ها و امکان پردازش آن برخوردار است و می‌تواند آگاهی عمومی را با انتخابی صحیح ارتقا بخشد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی، استقرار سامانه پنجره واحد فرامرزی یک دستاورد کلیدی در سامانه اخیر در حوزه اقتصاد محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: این اقدام زیرساختی در گزارش بانک جهانی به عنوان اصلاح ساختاری مثبت در نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است.

امیری تاکید کرد: پنجره واحد تجاری فرامرزی به تاجران و سرمایه‌گذاران و شرکت‌های حمل و نقل امکان می‌دهد که اطلاعات لازم را در قالب‌های استاندارد به درگاه واحد ارایه کند و تمام مستندات قانونی را در همان نقطه دریافت کنند.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی به دلیل گستردگی و تنوع مقررات و اخذ مجوزهای گوناگونی و با رفتن هزینه پس از مطالعه و استانداردهای سازمان جهانی در ۱۵ مهر سال ۹۳ در دولت تدبیر پنجره واحد را راه‌اندازی کرده است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه پنجره واحد تجارت دریچه‌ای به گمرک دیجیتال است، ابراز داشت: ۷۳ کشور در دنیا پنجره واحد راه‌اندازی کرده‌اند که یکی از آنها ایران است.

امیری با بیان اینکه مجلس در بودجه به دولت اجازه داده تا سقف ۵۰ میلیارد دلار از خط اعتباری خارجی استفاده کند، عنوان کرد: هر دستگاه می‌تواند طرح خود را به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد و در صورت تایید در اولویت تخصیص فاینانس قرار دهد.

وی از مهمترین اقدام‌های دولت در حوزه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را تصویب قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر دانست و یادآور شد: جمهوری اسلامی در برنامه ششم محور اصلی سرمایه‌گذاری را مشخص کرده و استفاده از انرژی‌های پاک و حمل و نقل ریلی و صنعت توریسم است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز