خبرگزاری کار ایران

سردار وحیدی:

سروصدای گوش‌خراش غرب، برای این است که با تمام وجود لرزش را در وجود خود احساس می‌کنند

سروصدای گوش‌خراش غرب، برای این است که با تمام وجود لرزش را در وجود خود احساس می‌کنند
کد خبر : ۵۳۹۱۷۹

وزیر اسبق دفاع گفت: اگر سروصدای گوشخراش و ناهنجاری از غرب می‌شنویم، بخاطر این است که با تمام وجود لرزش را در وجود خود احساس می‌کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، سردار سرتیپ احمد وحیدی صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۶-۹۷ دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی گفت: امروز سه جریان عمده تاریخی را با یکدیگر شاهد هستیم؛ جریان عاشورا، جریان دفاع مقدس که مولود جریان عاشورا است و جریان مقاومت اسلامی که مولود دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه پیروزی‌های مکرر انقلاب اسلامی نشانه حقانیت ماست، اظهار داشت: انقلاب صحنه‌های بدیع و شورانگیزی آفریده است. پیروزی‌ها در عراق و سوریه نشان از حقانیت ماست.

وزیر اسبق دفاع ادامه داد: اگر سروصدای گوشخراش و ناهنجاری از غرب می‌شنویم، بخاطر این است که با تمام وجود لرزش را در وجود خود احساس می‌کنند.  چون وقتی انقلاب نشان داد که موفق است، می‌تواند الگو شود و اگر الگو شد، پارادایم شکل می‌گیرد. برای همین تلاش می‌کنند تا این الگو شکل نگیرد و برای همین این سر و صداها بعد از پیروزی جریان مقاومت شکل می‌گیرد.

احمدی با اشاره به وضعیت کنونی در جبهه مقاومت تصریح کرد: رزمندگان پیروزی‌های فراوانی بدست آورده و شاهد شکل‌گیری جبهه جهاد علیه  نظام سلطه هستیم که در مقابل شیعه هراسی، ایران هراسی و انقلاب هراسی است. امروز همه احساس می‌کنند تنها جایی که صادق است و می‌توان به آن اتکا شود، انقلاب اسلامی و آموزه‌هایش است.

وی افزود: آنچه در سوریه و عراق رخ می‌دهد نه تنها پیروزی انقلاب و رزمندگان است بلکه شکست دیگران هم است، زیرا دیگرانی هم بودند که مدعی مبارزه با تروریسم و داعش بودند ولی دستاوردی نداشتند.

رییس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی با بیان اینکه اگر این جهاد مستمر انقلابی را که مرزهای خون، شهادت و ایثار را در نوردیده است به جهاد علمی تبدیل نکنیم، حتما وظیفه خود را در مقابل این رزمندگان و جریان انقلاب اسلامی ایفا نکرده‌ایم، خاطرنشان کرد: ما چه چیزی مهم‌تر از انقلاب در دنیا داشتیم، چه پیروزی‌هایی برتر از پیروزی‌هایی که در دفاع مقدس و محور مقاومت داریم؟ اگر اینها را تبدیل به نظریه نکردیم وظیفه خود را انجام ندادیم.

وحیدی با بیان اینکه جهاد علمی ما تثبیت این مقاومت‌ها و پیروزی ها در قالب حرف ها، ایده‌ها و نظریات نو برای اداره جوامع بشری و حرکت به سوی تمدن بشری است، ابراز داشت: جهاد علمی یعنی اتفاقات مهم در انقلاب اسلامی مستخرج و تدوین شود و به همه جوامع ارائه شود که آنها بسی تشنه هستند. برای این کار باید جبهه درست کنیم. ما به جبهه علمی گسترده نیاز داریم که با نظام سلطه در حوزه علمی وارد جهاد شویم.

وی با بیان اینکه امروز ما مشکلات و مسائل دنیای غرب را حل می‌کنیم و نه مسائل ساختن جوامع و تمدن اسلامی، عنوان کرد: ما امروز حل‌کننده مسائل نظام سلطه شده‌ایم. ممکن است این افراد در مقابل نظام سلطه هم باشند ولی عدم پیوستگی موجب شده تا در خط نظام سلطه حرکت کنند. ما باید جبهه علمی را تشکیل دهیم که جز ایران محوریت دیگری وجود ندارد.

وزیر اسبق دفاع اضافه کرد: آیا می‌توان تمدن اسلامی را بدون جبهه جهاد علمی راه انداخت؟ اگر این کار را بکنیم جلوی نفوذ را می‌گیریم. علاوه بر نفوذ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، نفوذ علمی هم داریم. امروز نفوذ فرهنگی رنگ باختن ارزش‌ها را دنبال می‌کند، نفوذ سیاسی هدفش تغییر حرکت نظام‌ها به سمت نظام سلطه است و سلطه اقتصادی که هدفش ادغام اقتصاد کشورهای جهانی در اقتصادی نظام سلطه است.

وحیدی با بیان اینکه نفوذ علمی ذاتش در علوم انسانی است، یادآور شد: علوم انسانی غرب براساس جهان بینی و نگاه معرفتی آنهاست که نمی‌تواند برای ما کارساز شود. برای تحول علمی باید با آن نفوذ علمی برخورد کنیم که متاسفانه اتفاق افتاده و همه دستگاه‌ها بدنبال شناختن و بستن آن راه نفوذ است که این کار با جهاد علمی و آوردن حرف‌های نو ممکن نیست.

وی با تاکید بر اینکه جبهه علمی را هم باید در داخل و خارج ایجاد کرد، بیان کرد: ارتباط دانشگاه‌های ما باهم کم است و توانمندی‌ها بجای هم افزایی به صورت نقطه ای ممکن است هدف دیگری را دنبال کنند. ما تلاش می‌کنیم این نقطه‌ها را بهم پیوند دهیم.

رییس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی تاکید کرد: هدف دیگر ما تربیت مدیران راهبردی انقلابی است. مقام معظم رهبری هم در دیدار با اعضای مجلس خبرگان و هم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بر انقلابی بودن تاکید کردند. باید این جوهره را شناخت و در جهت آن تلاش کرد. ما مدیران انقلابی و راهبردی می‌خواهیم که نظام را در پیچ و خم تهدیدات دشمن و فرصت‌های پیشرو کشور را هدایت کنند. ممکن است یکی از ضعف‌های نظام علمی در کشور تولید چنین مدیرانی باشد.

وحیدی با بیان اینکه هیچ رهبری را مانند رهبر ما نداریم که پرچمدار جهاد علمی باشد، گفت: ایشان نه در ایران بلکه در دنیا پرچم علم را بدست گرفته‌اند. ما در پیشرفت علم انحصارگری نداریم. گام‌های ما از سوی رهبری مشخص شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز