پرداخت بیش از ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به سربازان ماهر

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: به حدود ۳۷ هزار نفر سرباز ماهر، ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه دادیم که بیش از ۸۸ درصدشان به اشتغال پایدار رسیدند.
به گزارش ایلنا، سردار محمدجواد زادهکمند فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در نشست خبری گفت: از زمان تشکیل این قرارگاه از سال ۹۶، بیش از ۵۱ سند تنظیم کردیم؛ از جمله سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه و مشوق ها و حمایت های شغلی سربازان وظیفه.
به گفته فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، شورای عالی سیاستگذاری مهارت آموزی، تاکنون ۷ جلسه با ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و شرکت فرماندهان عالی نظامی، برخی وزیران و معاونان رئیس جمهور برگزار کرده است.
وی افزود: تفاهم نامه ای با ۲۸ دستگاه دولتی و غیردولتی داشتیم تا از مهارت آموزی کارکنان وظیفه حمایت شود.
سردار محمدجواد زادهکمند ادامه داد: بیش از یک میلیون و ۱۳۱ هزار نفر را در بیش از ۵۲۰ رشته زیرپوشش مهارت های تخصصی قرار دادیم. ۵۴ درصد در رشته های فنی حرفه ای، ۳۰ درصد در حوزه کشاورزی و بقیه در حوزه فناوری اطلاعات، فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ورزشی آموزش دیدند.
به گفته فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، مهارت های دیگر از جمله سبک زندگی، امداد و نجات، مهارت های مالی و حقوقی و سواد رسانه ای هم آموزش داده شده است.
وی افزود: حداقل هزار و ۱۹۲ کارگاه در مناطق کم برخوردار ایجاد کردیم.
سردار محمدجواد زادهکمند اضافه کرد: با ایجاد سامانه پس از خدمت، ۱۰ خدمت پیش بینی شده که از ابتدای امسال، ارائه تسهیلات و مشاوره شغل یابی فعال می شود.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با بیان اینکه از خرداد ماه خدمات شغل یابی در این سامانه آغاز می شود، گفت: به حدود ۳۷ هزار نفر سرباز ماهر، ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه دادیم که بیش از ۸۸ درصدشان به اشتغال پایدار رسیدند.
به گفته سردار محمدجواد زادهکمند، پارسال ۲۳۰ هزار و ۴۹۸ نفر زیرپوشش مهارت های تخصصی قرار گرفتند؛ همچنین ۲۴۲ هزار و ۸۳۴ نفر هم زیرپوشش آموزش مهارت های عمومی از جمله مهارت زندگی قرار گرفتند.
وی همچنین گفت: پارسال بیش از ۵۰ مجتمع با حدود ۵۰۰ کارگاه در کشور اسجاد کردیم. ۵ هزار کارگاه را استانداردسازی کردیم.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: پارسال پیش بینی کردیم ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان وام دهیم که تا امروز بیش از ۱۱ هزار نفر از این تسهیلات قرض الحسنه برخوردار شدند.
همه پرونده های تسهیلات کارکنان وظیفه در اختیار بانک ها قرار گرفته است
سردار محمدجواد زادهکمند تاکید کرد: با مصوبه شورای عالی اشتغال، تا پایان تیر امسال، همه پرونده های تسهیلات کارکنان وظیفه که مربوط به پارسال بوده و در اختیار بانک ها قرار گرفته، در اولویت پرداخت قرار می گیرد.
به گفته این مقام مسئول، امسال آموزش تخصصی به ۲۱۰ هزار سرباز و آموزش مهارت عمومی به ۳۰۰ هزار نفر پیش بینی شده است.
سردار محمدجواد زادهکمند با بیان اینکه استانداردسازی ۵ هزار کارگاه را در دستور کار امسال این قرارگاه است، اظهار داشت: برای امسال پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به ۵۰ هزار نفر پیش بینی شده که به دنبال تامین منابع آن هستیم.
وی افزود: از ابتدای خرداد اجرای طرح مهارت آموزی ۵۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه با همکاری معاونت جوانان وزارت ورزش و سازمان فنی حرفه ای کلید خواهد خورد.
این مقام مسئول گفت: برای همه سربازان ماهر که داوطلب شرکت در مسابقات مهارت آموزی هستند، شرایط را فراهم می کنیم.
به گفته سردار محمدجواد زادهکمند، این مسابقات از ۲۰ اردیبهشت در ۲۰ رشته، در همه یگانهای نیروهای مسلح با همکاری جمعیت هلال احمر و سازمان فنی حرفه ای برگزار خواهد شد.
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح همچنین گفت: مشوق ۱۰ میلیون تومانی، بخشش اضافه خدمت یا اعطای مرخصی تشویقی و جذب در هلال احمر بخشی از جوایز پیش بینی شده در مراحل مختلف این مسابقات است.
وی افزود: سامانه مهارت آموزی و اشتغال با هدف حمایت از افرادی که دوره خدمتشان را گذرانده اند، ایجاد شده و فعلا خدمات این سامانه در ۳ حوزه تسهیلات اشتغال، مشاوره اشتغال و کاریابی ارائه می شود.
به گفته سردار محمدجواد زادهکمند، ارائه خدمات استخدام، رزومه نویسی، هدایتگری، کار تعاونی، باشگاه مشتریان و... تا پایان نیمه اول امسال به بهره برداری می رسد.