فلاحتپیشه:
اصول حاکمیت ملی و تضمین حقوق مادی در قراردادنفتی رعایت شده است/ ۹۱۵نوع تحریم در دوران پسا برجام برداشته شده
نماینده مردم اسلامآباد گفت:قرارداد نفتی برای بهرهبرداری بیشتر از مخازن مشترک نفتی است. پس به مسئولان کشور اعتماد کنید و زمان مذاکرات هستهای نیز طرح بی اعتمادی، توان چانه زنی مسئولان را تضعیف کرد اکنون نیز این بیاعتمادی توان چانه زنی را کم می کند
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا، حشمتالله فلاحتپیشه در جلسه علنی امروز مجلس در جریان بررسی قرارداد نفتی توتال که با حضور وزیر نفت برگزار شد، گفت: امروز ما وظیفه هدایت بخشی از فضای روانی را در داخل و عرصه بینالمللی برعهده داریم. نباید به نام تاریخ سیاه کشور به قراردادی که در عرصه حاکمیت ملی بسته شده، حمله کنید.
نماینده مردم اسلام آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به میزان برداشت نفت در دورانهای قاجار و رضاخان گفت: حداکثر میزان فروش نفت در دوران قاجار ۸ تا ۱۶ درصد، در دوران رضاخان ۳۳ درصد و بعد از ملی شدن نفت ۵۵ درصد شد، ولی ما اکنون به دنبال جذب سرمایه گذاری و نه خام فروشی هستیم.
او اهمیت قرارداد نفتی را در سد شکنی در فضای پسابرجام دانست و گفت: در شرایطی که کشورها به دنبال بازگشت تحریم هستند قراردادی با تضمینهای حاکمیت ملی بسته شده است. ما باید ۲۰۰ میلیارد دلار در میادین نفتی سرمایه گذاری کنیم که چنین پولی را نداریم. الان در بهترین شرایط ۹۰ درصد بودجه برای هزینههای جاری و ۱۰ درصد برای هزینههای عمرانی مصرف میشود.
نماینده اسلام آباد غرب گفت: که ما قراردادی می بندیم تا از مخازن مشترک بهرهبرداری بیشتر کنیم پس به مسئولان کشور اعتماد کنید و زمان مذاکرات هستهای نیز طرح بی اعتمادی، توان چانه زنی مسئولان را تضعیف کرد اکنون نیز این بیاعتمادی توان چانه زنی را کم می کند. به جای بی اعتمادی اگر فکر می کنید تخطی شده آن را مطرح کنید.
فلاحت پیشه با بیان اینکه ۹۱۵نوع تحریم در دوران پسا برجام برداشته شده، گفت که ۲۴۵ تحریم باقی مانده. ماحصل تلاش ها آن است که آمریکا را در کنج قرار داده و با سایر کشورهای دنیا کار می کنیم.