با حضور پژوهشگران؛
«منشور حقوق شهروندی» بازخوانی شد

منشور حقوق شهروندی با حضور پژوهشگران و صاحبنظران حقوق شهروندی بازخوانی شد.
به گزارش ایلنا، بشیریه با تاکید بر ضرورت تصویب منشور حقوق شهروندی به عنوان سندی شامل تمام حقهای شهروندی به ذکر خاستگاه و فرآیند تدوین منشور حقوق شهروندی پرداخت.
او در ادامه راهکارهای اجرایی شدن منشور را برشمرد و ضمن بیان دلایل موافقان و مخالفان منشور حقوق شهروندی، پژوهشگران را با دیدگاهها و نظرات متعدد در خصوص این سند آشنا کرد.
مونس کشاورز دبیر سلسله میزگردهای علمی - تخصصی بازخوانی منشور حقوق شهروندی، تدوین سند منشور حقوق شهروندی و تجمیع حقوق شهروندان در یک سند را اقدامی مثبت خواند و ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص منشور حقوق شهروندی در نظام اداری در تاریخ ۲۸ اسفند ۹۵ را بیانگر اهتمام ویژه تدوینکنندگان بر اجرایی شدن مفاد منشور حقوق شهروندی برشمرد.
او ادامه داد: این مصوبه در ۵ فصل و با هدف بهبود و ارتقای سطح حقوق شهروندی در ادارات دولتی تصویب و به تمامی وزارتخانهها، موسسات و شرکتهای دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی، استانداریها و سایر دستگاههایی که به نوعی از بودجه عمومی استفاده میکنند، ابلاغ شده است که در صورت اجرا موجب کاهش موارد نقض حقوق شهروندی در دستگاهها و ادارات دولتی خواهد بود.
بازخوانی منشور حقوق شهروندی در تابستان ۹۶ توسط دبیرخانه دائمی کنگره بینالمللی حقوق شهروندی با هدف آشنایی پژوهشگران با مواد ۱۲۰ گانه منشور حقوق شهروندی و به منظور جریانسازی علمی و ایجاد ادبیات و گفتمان علمی در خصوص منشور حقوق شهروندی و نیز همسو کردن نگاهها و دستیابی به فهم مشترک در خصوص حقوق شهروندی با حضور استادان متخصص و صاحبنظران صورت خواهد گرفت.