ستاد انتخابات کشور:
تریبون نمازجمعه باعث ایجاد شکاف و تفرقه در جامعه شده است/ سعی در زیر سوال بردن حماسه ۲۹ اردیبهشت دارند
ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: در خطبههای نماز جمعه پنجم خرداد ماه در تهران متاسفانه مطالب نادرست و بعضا خلاف واقع مطرح شد که به نوعی شیرینی حماسه بزرگ ۲۹ اردیبهشت ماه را در کام ملت به تلخی گرائید.
به گزارش ایلنا، متن پاسخ ستاد انتخابات کشور به اظهارات روز گذشته خطیب نماز جمعه تهران به شرح زیر است:
در خطبههای نماز جمعه پنجم خرداد ماه در تهران متاسفانه مطالب نادرست و بعضا خلاف واقع مطرح شد که به نوعی شیرینی حماسه بزرگ ۲۹ اردیبهشت ماه را در کام ملت به تلخی گرائید. مکان مقدسی که به فرموده حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری باید تریبون صداقت، تعهد، عدالت و وحدتآفرین باشد.
در حالی که خطیب محترم جمعه بر رعایت تقوی و وحدت و انسجام ملی تاکید کرده و آن را از مبانی نظام جمهوری اسلامی برشمردند اما در بخشهای دیگری از سخنان خود بدون بررسی و حتی سوالی از وزارت کشور و مجریان و بدون ارائه مستندات و شواهد متقن، اتهاماتی را متوجه دستاندرکاران برگزاری انتخابات اعم از اجرا و نظارت کردند که بیان اینگونه مطالب میتواند از مصادیق ایجاد شبهه در افکار و تشویش اذهان عمومی باشد. تریبون وحدتآفرین نماز جمعه در کمال ناباوری و حیرت باعث ایجاد شکاف یا تفرقه در جامعه گردیده و با طرح ادعای خلاف واقع بروز تخلفات بسیار زیاد در انتخابات ریاست جمهوری از جمله کمبود تعرفه در بعضی شعب و عدم ارسال تعرفه سعی در زیر سوال بردن این حماسه سترگ را داشتند.
در حالی که بنا به گزارشات مندرج در صوتجلسات تنظیمی (از سوی مجریان و ناظران) در همه شعب رایگیری از ابتدای آغاز اخذ رای به اندازه کافی تعرفه وجود داشته است و آنچه به عنوان تاخیر در آغاز رایگیری نیز یاد شده ممکن است به دلیل ضرورت حضور تمامی عوامل پیش از آغاز اخذ رای که باید همگی با هم حضور داشته باشند (عوامل صندوق، نماینده فرماندار، ناظرین شورای محترم نگهبان، محافظین صندوق، بازررسی و نماینده نامزدهای محترم) در اندک شعبی تاخیر حداقلی ایجاد شده باشد که این موضوع در تمامی انتخاباتهای گذشته امری طبیعی بوده و موجب هیچ خللی در اخذ رای نشده است.
و از حیث تامین تعرفه نیز موکدا اعلام میدارد قبل از روز اخذ رای برای تمامی مکانها به اندازه یا بعضا بیش از آمار واجدین شرایط رایدهنده در آن مکان تعرفه ارسال و فرمانداران و بخشداران نیز به موقع برای کلیه شعب حوزه خود بر همان اساس تعرفه پیشبینی کردهاند و در حین اخذ رای نیز هرکجا با کمبود تعرفه مواجه میشدند از طریق فرمانداری یا بخشداری در اسرع وقت تامین شده است.
با وصف مذکور آیا اخلاق سیاسی و تقوای خطیب محترم جمعه حکم نمیکند که لااقل از مجریان سوالی میکردند و اگر مطالب قانعکننده نبود به آن میپرداختند؟!! و اصولا چرا اینگونه رفتار میشود؟؟ و به صراحت در حال القای این شبهه هستند که انتخابات دارای ابهام جدی است.
مجددا از اینکه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری با تمهید مقدمات و در تعامل مستمر و مطلوب با شورای محترم نگهبان، هیاتهای محترم اجرایی در سراسر کشور، عوامل اجرایی صندوق، ناظرین محترم، بازرسین، نماینده فرماندار و محافظین صندوق توانستیم با حضور حماسی مردم بزرگوار انتخاباتی در شان نظام جمهوری اسلامی و ملت سرافراز ایران برگزار نمائیم، خداوند منان را شاکریم.