خبرگزاری کار ایران

هاشمی:

هنر این نیست که پول خرج کنید و رای بگیرید/شورای شهر جای سکوت نیست

هنر این نیست که پول خرج کنید و رای بگیرید/شورای شهر جای سکوت نیست
کد خبر : ۴۸۶۴۵۵

محسن هاشمی گفت: شورای شهر جای سکوت نیست، هنر این نیست که پول خرج کنید و رای بگیرید.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محسن هاشمی در جوانان برای جوانان عنولن کرد: از این که این فرصت به من داده شد در خدمت شما جوانان باشم و از نزدیک با نظراتتان آشنا شوم تشکر می‌کنم. ۱۲ سال بر تهران صدارت می‌کنند ، باید شورای شهر را به نقد بکشیم که چرا به وظایفشان عمل نکردند سه دوره شورا اجازه داد تهران به این وضیعت بیفتد، در اتفاقات تهران مقصر فقط مدیر شهر نیست بلکه شورای شهر هم مقصر است.

او افزود: شورای شهر اول موفق نبود، آن روزها به شورای شهر حمله کردند و شهر نتوانست آن‌طور که باید توسعه پیدا کند. من قبل از آن که مدیر مترو شوم چهار سال در هیات مدیره بودم، قبل از انقلاب مدیریت به عهده شهرداری بود، ولی بعد از انقلاب به دولت سپرده اما من حکم خود را از وزیر کشور اصلاحات گرفتم که آقای خاتمی دوباره مترو را به بطن خودش یعنی شهرداری بازگرداند.

هاشمی یادآور شد: نقش شورای شهر در اداره شهر مهم است، وقتی احمدی‌نژاد مسند امور را بر عهده گرفت منوریل را مطرح کرد، من با این که حکمم را از او گرفته بودم آن زمان مخالفت کردم. جالب است شورای شهر هم مخالفت کرد اما او بعدا از طریق شرکت خصوصی اقدام کرد که شورای شهر هم مقابلش ایستادگی نکرد، وقتی قالیباف آمد پایه طرح را که نصب کرده بودند، برید و کسی هم برای این خرج بی‌برنامه قوه قضاییه نرفت.

او تصریح کرد: همین پل صدر و تونل نیایش نمونه‌ای دیگر از تدبیرهاست. من با آن مخالفت کردم. به شورای شهر رفتم و صحبت کردم و دیدند که کار تونل کارشناسی نیست اما باز هم ایستادگی نکردند و گفتند هزینه شده است. می‌دانید چرا پل صدر ۱۰ کلیومتر شد چون نمی‌شد آن را جمع کرد، باز هم تاکید می‌کنم اگر شورای شهر درست عمل نکند وضع شهر بدتر می‌شود.

هاشمی تاکید کرد: نمی‌دانم شما چرا فشار را بر مجریان می‌آورید، مدیرانی که کاری جز فروش شهر ندارند بعد هم می‌خواهند رییس‌جمهور شوند. شورای شهر جای سکوت نیست، هنر این نیست که پول خرج کنید و رای بگیرید، شورای شهر باید در بودجه‌نویسی نظارت دقیق داشته باشد. چرا از نیروهای شورای شهر باید گزارش گرفته شود و به آن‌ها بگویند چرا جلوی پروژه‌های غیراصولی را نگرفتید. فکر نکنید چون من پسر فلانی بودم در مخالفت من با منوریل همکاری کردند، آن روز هم گفتم من که قرار است پستم را از دست بدهم لااقل حرفم را بزنم. منوریل در تهران نماند اما رفت به قم که وضع موجود رخ داد.

او با طرح این سوال که چرا دستگاه‌های نظارتی برخی را تا زندان می‌برند اما جلوی این موارد نمی‌گیرد، گفت: شورای شهر نباید محل مناسبات سیاسی باشد.

محسن هاشمی با اشاره به نظرات غیر کارشناسی که موجب توقف پروژه مترو در سال ۱۳۶۰ شد گفت: برخی بیان می‌کردند که این همه خاک را از زیر تهران چگونه می‌خواهید خارج کنید و برخی می گفتند چون تهران هنوز فاضلابش کامل نشده نمی‌توانیم پروژه مترو را اجرا کنیم و با این استدلال غیرکارشناسی پروژه مترو را متوقف کردند. این پروژه تنها پروژه‌ای است که رییس مجلس آن را اجبار کرده و در رای گیری هیات دولت شخصا حضور یافت. در آن رای گیری وزرای اقتصادی رای نداده بلکه وزرای فرهنگی و خارجه با آن موافق بودند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به بخت‌جوان گرایی در شورای شهر گفت: پدر بنده از سن جوانی در مناصب گوناگون حضور پیدا کرده و قطعا جوانان باید چنین مسیری را طی کنند.

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران افزود: در مورد شورای شهر اتفاقی که افتاد این است که بحث جوان گرایی مطرح است و من دخالت در انتخاب لیست ندارم و حتی مطمئن نیستم که خود در لیست قرار گیرم و هنوز لیستی در نیامده است.

هاشمی در ادامه بیان کرد: در فهوای کلام بزرگان فعال در انتخابات این گونه بر می آید که ۲۸۰۰ نفر ثبت نام کرده اند که ۸۰۰ نفر می خواهند در لیست قرار گیرند و ۱۴۰ نفر از این تعداد زیر ۴۰ سال هستند. فرض بر اینکه اگر بخواهیم ۳۰درصد را به جوانان اختصاص دهند ۷ نفر می توانند در لیست قرار گیرند و امیدوارم که شایسته ها انتخاب شوند.

هاشمی با اشاره به پیشنهاد خود برای قرار گرفتن جوانان در لیست گفت: یکی از راه‌های آن این است این ۳۰ درصد سهمیه را به جوانان بدهند و آنها خودشان جمع شوند و از بین افراد شش الی هفت نفر را انتخاب کنند.

او ضمن بیان اینکه ارایه لیست به تاخیر افتاد و به ضرر انتخاب است گفت: امیدوارم هرچه سریعتر لیست شورای شهر تهران در بیاید لذا این صدمه به انتخابات می زند و اکثر کسانی که تایید صلاحیت شده اند در حال تبیلغات و هزینه کرد هستند وهرچه جلوتر برویم از میدان کنارکشیدن آنها سخت می شود.

این فعال سیاسی بیان کرد: هرچه نامزدها در انتخابات بیشتر باشند رای مرده بالاتر می‌رود و کاندیداهای شورای شهر با رای پایین به شورا می‌روند و این مطلوب نیست.

هاشمی با اشاره به وضعیت شهرداری تهران گفت: بعد از ۲۰۰ سال قدمت شهر و ۱۰۰ شهردار در تهران در شرایطی هستیم که نمی توانیم بدون خرد جمعی پروژه ای را طراحی کنیم و حتما باید به سمت درآمد پایه دار برویم. شهری مانند تهران قطعا می‌تواند هزینه خود را دربیاورد و با توجه به فعالیت‌هایی مانند ساختمان‌سازی و غیره می‌تواند با پرداخت مالیات این هزینه را درآورد و حتما در مدیریت شهری موثر واقع می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز