خبرگزاری کار ایران

تقدیر مطهری از پزشکیان، قاضی پور، فتاحی و حسین زاده

تقدیر مطهری از پزشکیان، قاضی پور، فتاحی و حسین زاده
کد خبر : ۳۴۹۳۸۰

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس طی نامه سرگشاده‌ای جزئیات بیشتر از حواشی اتفاق افتاده پیرامون نطق میان‌دستورش در صحن علنی دوروزه گذشته نقل کرد.

به گزارش ایلنا، متن این بیانیه به این شرح است:

وی با بیان "اتفاقی که در روز یکشنبه 21 دی در صحن علنی مجلس افتاد، موجب وهن مجلس شد"، نوشت: از این نظر که در نهادی که خود قانونگذار است و باید بیش از هر نهاد دیگری احترام قانون را نگه دارد، قانون زیر پا گذاشته شد. نطق من شامل مطالب مختلف فکری و اجتماعی بود که در پایان آن به مسئله حصر پرداخته شد.

مطهری در نامه خود افزوده است: به‌محض ورود به این مسئله، همزمان از یک طرف حدود 15 تا 20 نفر از نمایندگان در فاصله یک تا 2 متری تریبون شروع به سر و صدا کردند تا صدای من به گوش کسی نرسد و از طرف دیگر آقای ابوترابی رئیس وقت جلسه متأسفانه به‌جای آنکه این افراد را دعوت به سکوت و نشستن در جای خود بنمایند، نطق بنده را قطع و شروع به پاسخ کردند، کاری که تاکنون در مجلس سابقه نداشته است که در میان یک نطق میان‌دستور، رئیس جلسه شروع به پاسخگویی کند. در واقع ایشان آن افراد را ترغیب و تشویق به ادامه کارشان کردند و در نهایت اعلام تنفس و مجلس را تعطیل کردند. این دو رفتار همزمان و مکمل یکدیگر شائبه طراحی شده بودن این برنامه را به‌شدت تقویت می‌کند، خصوصاً که آنها می‌دانستند در ضمن نطق من پاسخی به جوابیه قوه قضائیه درباره قانونی بودن حصر خانگی خواهد بود.

نماینده مردم تهران با اشاره به درخواست برخی نمایندگان به انصراف از نطق میان‌دستور، نوشت: قبل از تنفس، افرادی نزد من آمدند تا مرا از ادامه نطق منصرف کنند که اغلب آنها حسن نیت داشتند، مثل آقایان مصباحی‌مقدم، توکلی، پزشکیان و قاضی‌‌پور و به آنها گفتم اینکه نطق یک نماینده ناتمام بماند چون رئیس جلسه یا عده‌ای از نمایندگان و حتی اکثر نمایندگان نمی‌پسندند، خلاف قانون و بدعت و یک رویه غلط است که فردا به سر دیگران می‌آید، من باید نطقم را تمام کنم.

مطهری با اذعان به برخورد فیزیکی با نمایندگانی که منتقد هجمه وی به مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره حصر سران فتنه بودند، هل دادن نمایندگان توسط خود را با عبارت "با دست آنها را دور کردم" توصیف و تصریح می‌کند: آقایان حسینی نماینده قصرشیرین، نعیمی رز نماینده آستارا و اکبری نماینده کرج نیز همین درخواست را داشتند منتهی چون درخواستشان همراه با کشیدن دست من بود، آنها را به‌سمت پایین تریبون از سمت راست و چپ خود دور کردم.

نماینده مردم تهران در مجلس درباره نقش روح‌الله حسینیان در مخالفت با نطقش گفت: در این میان آقای حسینیان از دور لبخند رضایت بر لب داشت.

وی در نامه خود به رسایی و کوچک‌زاده که روز یک‌شنبه در مجلس نبودند نیز اشاره کرده نوشت: آقایان رسایی و کوچک‌زاده هم خوشبختانه یا متأسفانه حضور نداشتند، تا اینکه آقای ابوترابی اجازه ملوکانه فرمودند که ادامه نطق در حالی که از رادیو پخش نمی‌شود در جلسه غیرعلنی ایراد شود. باز هم آن افراد جلوی تریبون سر و صدا می‌کردند به‌طوری که صدای من به‌سختی به حضار می‌رسید.

نماینده مردم تهران در روایتی خلاف ادعای رسانه‌های اصلاح‌طلب که گفته بودند مطهری زمین‌ خورده است، می‌افزاید: یک فراز 3خطی از نطق من باقی مانده بود و من سر در متن نطق داشتم که آقایان کریمی‌ قدوسی نماینده مشهد، آقامحمدی نماینده خرم‌آباد، انصاری نماینده آبادان و بشیری نماینده پاکدشت از پشت سر آمدند و بنده را از جایگاه پایین آوردند و در این میان آقای کریمی قدوسی به زمین خورد. بعداً دیدم دست من چند زخم سطحی برداشته است که نفهمیدم به کجا خورد.

مطهری با بیان "آقای آقامحمدی برای تکمیل کارش متن نطق من را هم قاپید و پاره کرد"، با توهین به کسانی که به برخی نمایندگان مجلس رأی داده‌اند، نوشت:  اینها را می‌گویم تا موکلین این افراد بدانند به چه افراد آزاداندیشی رأی داده‌اند که هم بر خلاف قرآن که می‌فرماید: "فبشّر عباد الذین یستمعون القول و فیتّبعون احسنه" عمل کردن، هم خلاف قانون اساسی است که در اصل 86 می‌گوید نماینده در اظهار نظر درباره همه مسائل کشور آزاد است و هم برخلاف نظر مقام رهبری که تاکنون چند بار فرموده‌اند اگر با نطق یک نماینده مخالف هستید 2- 2 و سر و صدا نکنید، بلکه گوش کنید و بعداً پاسخ او را با آرامش بدهید.

وی با قیاس منتقدان به کسانی که در روز عاشورا در لشکر عمر سعد بودند، نوشت: از افرادی که جلوی تریبون جمع شده بودند آقایان آصفری نماینده اراک، موسوی‌نژاد نماینده دشتستان، جمیری نماینده بوشهر و قاسم جعفری نماینده بجنورد، نبویان نماینده تهران، پژمان‌فر نماینده مشهد، حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، حکیمی نماینده رودبار و موسوی نماینده خدابنده یادم هست. قاعدتاً اینها اگر در روز عاشورا بودند در لشکر عمر سعد به ایجاد سر و صدا می‌پرداختند تا سخن حق به گوش مردم نرسد.

مطهری در اتهامی دیگر به نمایندگان مجلس، درباره نیت منتقدان نوشت: این را هم بگویم که برخی از این افراد برای خودشیرینی و علامت دادن به برخی نهادها دست به این کارها می‌زنند و الّا آدم عاقل می‌نشیند حرف را می‌شنود و اگر مخالف است بعداً آن را رد می‌کند. لازم است از آقای دکترپزشکیان نماینده تبریز که از ابتدا تا انتهای ماجرا مانند یک محافظ در کنار من بودند تشکر ویژه داشته باشم. از آقای قاضی پور و همین‌طور از آقای عابد فتاحی نماینده ارومیه که در جهت کاهش تنش‌ها تلاش چشمگیر داشتند سپاسگزارم و همین‌طور از آقای حسین‌زاده نماینده نقده نیز تشکر می‌کنم.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان با استتثا خواندن مجلس نهم و همچنین اینکه مجلس نهم به‌گفته وی دفاع از حقوق ملت را در رأس کار خود قرار نداده، نوشت: به هر حال مجلس آزمون بدی داد و البته این‌گونه رفتارها دور از ذهن نیست زیرا این مجلس در سال 90 در فضای متأثر از فتنه 88 و در حالی که بسیاری از افراد خوش‌فکر کاندیدا نشدند یا رد صلاحیت شدند شکل گرفت و بیشتر یک تیپ خاص وارد مجلس شدند، به‌عبارتی دیگر این مجلس یک استثناست و به‌امید خدا مجالس آینده چنین نخواهد بود و دفاع از حقوق ملت را در رأس کار خود قرار خواهند داد. البته در همین مجلس هم افراد خوش‌فکر و فهمیده وجود دارند. بعد از این ماجرا نمایندگان زیادی نزد من آمدند و از این اتفاق اظهار تأسف کردند و مواضع من را مورد تأیید قرار دادند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز