در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
واکنش زاکانی به تکذیبیه گمرک درباره نبود ماشینهای برقی/ ماشینهای حاضر در گمرک به نام شهرداری نیست
شهردار تهران گفت: ماشینهای برقی شهرداری در گمرک است، گمرک هم بررسی کرد و صحت و سقم این ماجرا معلوم است اما به نام شهرداری نیست و به نام یکی از شرکتهای زیر مجموعه بانک شهر است و متصدی این کار است و تفهم آن شرکت هم با گمرک خوب است با هم تفاهماتی کردند که این روند تسهیل شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در رابطه با توسعه حمل و نقل عمومی گفت: اتفاقاً تمام تلاش ما این است که به سمت تقویت حمل و نقل عمومی پیش برویم. خوشبختانه در این زمینه روند خوبی در حال حاضر در حال انجام است، به ویژه در خصوص موضوع برقیسازی که هم مطابق ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم و هم بر اساس احکام قانونی دیگر مطرح شده است. این اقدامات کمک خواهند کرد تا آلودگی هوا را کنترل کنیم.
وی با اشاره به بافتهای فرسوده، تصریح کرد: ما همکاریهای لازم را داریم تا سود افرادی خاص که واردکننده هستند، شفافتر و سالمتر شود و به خدمت مردم درآید. باید توجه داشته باشیم که شرط اساسی برای جبران کسری مسکن، اهتمام به رفع مشکلات بافتهای فرسوده و ناپایدار در سراسر کشور است. این شرط هیچ نقطه منفی ندارد و به نفع همه خواهد بود.
زاکانی در واکنش به تکذیبیه گمرک درباره نبود ماشین های برقی در گمرک گفت: ماشینهای برقی شهرداری در گمرک است، گمرک هم بررسی کرد و صحت و سقم این ماجرا معلوم است اما به نام شهرداری نیست و به نام یکی از شرکتهای زیر مجموعه بانک شهر است و متصدی این کار است و تفهم آن شرکت هم با گمرک خوب است با هم تفاهماتی کردند که این روند تسهیل شود. اگر همکاریها از جانب سایر دستگاهها صورت میگرفت، موضوع برقیسازی ناوگان عمومی پایتخت زودتر از اینها محقق میشد البته تفاهم با گمرک برای ترخیص اتوبوسهای برقی نیز در دست پیگیری است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره موضوع آلودگی هوا نیز گفت: واقع امر هیچ ساز و کاری جز تقویت زیرساختهای حملونقل عمومی نمیتواند به کنترل ترافیک و آلودگی هوا در تهران منجر شود ما تلاش کردیم در همین راستا اتوبوسهای جدیدی را با استانداردهای روز از شرکتهای خودروساز داخلی خریداری کنیم.
به گفته شهردار تهران، کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی را از طریق واردات پیگیری خواهیم کرد چون هدف باز کردن گرههای زندگی مردم و ارتقای سطح خدمترسانی به شهروندان است.
شهردار تهران با بیان اینکه واردات خودروهای برقی برای تسهیل تردد شهروندان در پایتخت به مذاق بعضیها خوش نیامد، افزود: به هر حال شهرداری تهران برای تقویت ناوگان عمومی مصمم است البته اگر همکاری بیشتری از جانب دستگاههای دیگر صورت میگرفت، این مهم خیلی زودتر از اینها محقق میشد.
وی اضافه کرد: امیدواریم با عملیاتی شدن موضوع برقیسازی ناوگان حمل و نقل عمومی که تکلیف ماده ۴۶ قانون برنامه هم هست، گامی در راستای کنترل ترافیک و مدیریت آلودگی هوا برداشته باشیم.
زاکانی با تصریح بر اینکه ۲۳ دستگاه بر اساس قانون در زمینه آلودگی هوا مسوولیت دارند، یادآور شد: ما در تلاش هستیم تا وظایف خودمان را بعنوان شهرداری تهران به نحو احسن انجام دهیم.