غریبآبادی:
حقوق بشر غرب پروژهای برای مقابله با کشورهای مستقل شده است
دبیر ستاد حقوق بشر در جلسه هماندیشی مسائل استان سیستان و بلوچستان گفت که حقوق بشر پروژهای برای مقابله با کشورهای مستقل مانند ایران شده است
به گزارش ایلنا، کاظم غریبآبادی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بینالملل قوه قضاییه، در جلسه هماندیشی مسائل سیستان و بلوچستان که با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری و دادستان استان و فرمانداران و بخشداران شهرهای این استان برگزار شد، گفت: حقوق بشر برای غرب یک پروژه امنیتی و سیاسی است، اگر حقوق بشری وجود دارد چرا مدعیان حقوق بشر در جنایات غزه سکوت و به جای مقابله با رژیم سفاک صهیونیستی، از آن حمایت کردند؟
دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: ما مخالف استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر هستیم.
غریبآبادی تاکید کرد: از قومیتهای ما بهعنوان اقلیت قومی یاد میکنند، ما اقلیت قومی نداریم. امروز حقوق بشر پروژهای برای مقابله با کشورهای مستقل مثل جمهوری اسلامی ایران شده است.
وی گفت: سیاست ما در حوزه حقوق بشر در داخل، مبتنی بر حمایت و ارتقای حقوق بشر است و باید ظرفیتهای مختلف را در این راستا بهکار بگیریم. حمایت و ارتقای حقوق بشر یک اصل برای ماست. در این جهت، کارگروه استانی صیانت از حقوق مردم مستقر در استانداریها نیز بهزودی تشکیل خواهد شد تا آسیبهای مختلف حقوق بشر و فرایندهای مخل حقوق مردم را شناسایی و در جهت رفع آنها تلاش کند.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه با اشاره به نقش ایران در معادلات منطقهای نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران هماکنون در معادلات منطقهای و بینالمللی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد و این حجم از دشمنی با ایران ناشی از اقتدار و استقلال جمهوری اسلامی ایران است.
غریبآبادی یادآور شد: جمهوری اسلامی در منطقه حرف اول را میزند و این یعنی نفوذ جمهوری اسلامی با توجه به ظرفیتهای بالای راهبردی که دارد؛ این نفوذ راهبردی نیز در اثر نفوذ ایران در افکار عمومی و اقدامات مثبت است و مانند غرب و آمریکا در جهت مداخله نیست.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: در حوزه توان دفاعی نیز به مرحلهای رسیدهایم که تقریبا هر آنچه در حوزه دفاعی نیاز داریم خودمان تولید میکنیم و نکته بارز آن، توان موشکی است که بدون نیاز به کشورهای دیگر حاصل شده است.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه بیان کرد: از سوی دیگر، شاهد پیشرفت جمهوری اسلامی ایران در فناوریهای مهم و حساس مانند فناوری هستهای هستیم که ایران نزدیک به دو دهه قبل به باشگاه کشورهای دارای توانمندی غنی سازی اورانیوم و تولید سوخت هستهای پیوسته است.
غریبآبادی تاکید کرد: پیشرفت هزینه دارد و وقتی ایران به این سطح از پیشرفت رسیده، دشمنان دست از توطئههای خود برنمیدارند. امروز، دشمنان از توان و ظرفیت ایران اسلامی ناراضیاند و همواره در حال طراحی هستند. پروژه تحریم در این راستاست و البته در اهداف خود ناکام ماندند و تحریمها هرچند بر مردم فشار وارد کردند، اما به اهداف خود نرسیدند.
دشمنان همچنین پروژه ترور را در دستورکار قرار دادند، بهگونهای که تاکنون ۲۳ هزار شهید ترور داریم. گروههای تروریستی تحت حمایت برخی کشورهای غربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی اروپایی فعال هستند.
معاون امور بینالملل قوه قضاییه با اشاره به اغتشاشات سال گذشته گفت: در اغتشاشات سال گذشته برنامه دشمن برای براندازی بود و تمام ظرفیت خود را بهکار گرفتند، اما هوشیاری مردم و دستگاههای ذیربط، توطئههای آنها را خنثی کرد.
غریبآبادی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان اولویت توسعه است، گفت: رویکرد نظام به سیستان و بلوچستان رویکرد کاملا حمایتی است. این استان مردمان اصیلی که دارد حافظان امنیت هستند. هرچند محرومیتهای استان از قبل از انقلاب بسیار بالا بوده است، اما اقدامات بسیار خوبی نیز انجام شده است، هرچند هنوز باید تلاشهای بیشتری برای کاهش فاصلهها صورت پذیرد.
وی در همین راستا، به عنایات ویژه مقام معظم رهبری و برنامههای دولت برای توسعه این استان اشاره کرد و گفت: مسئولین محلی حتما اقدامات انجام شده تاکنون در استان را اطلاعرسانی کنند.
دبیر ستاد حقوق بشر گفت: فلسفه وجودی ما، خدمت به مردم است؛ این مردم هستند که همواره توطئههای دشمنان را خنثی کردند، پای نظام ایستاده و علیرغم مشکلات، همواره از نظام حمایت کردهاند.
غریب آبادی در پایان بر ضرورت شناسایی توطئههای دشمنان و روشهای آنان تاکید و وحدت ملی از طریق کنار گذاشتن اختلافات قومی و مذهبی و در کنار هم قرار گرفتن را رمز موفقیت کشور و ناامید کردن دشمنان توصیف کرد.