خبرگزاری کار ایران

رئیسی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان:

با اعتقاد به لیله‌القدر نباید در زندگی دچار یاس و ناامیدی شویم

با اعتقاد به لیله‌القدر نباید در زندگی دچار یاس و ناامیدی شویم
کد خبر : ۱۳۴۷۴۱۲

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت تلاش همگان در راستای گره‌گشایی از زندگی مردم، تاکید کرد: همه مسئولان باید بدانند بهترین زمینه قرب پروردگار بعد از انجام فرائض، خدمتگزاری خالصانه به مردم است.

به گزارش ایلنا، سید ابراهیم رئیسی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر امامزاده صالح (ع) تهران، با تسلیت ایام ضربت خوردن مولای متقیان امیرمومنان علی (ع)، بر توجه و استفاده همگان و به ویژه جوانان از فرصت شب‌های مبارک قدر در مسیر بندگی و اطاعت از خدای متعال تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه شب قدر شبی بسیار مهم و با عظمت بوده و باید از آن در راستای افزایش معرفت و شناخت بهره‌مند گردید، اظهار داشت: خداوند متعال این شب را برای امت پیامبر قرار داد که بتوانند ره صد ساله و ره یک عمر را در یک شب طی کنند و هیچ کس حق ندارد با اعتقاد به لیله‌القدر در زندگی دچار یاس و ناامیدی باشد.

وی مرحله بعدی برای بهره‌مندی کامل از فیوضات شب قدر را طلب محبت خدا و اولیا الهی دانست و گفت: بعد از اینکه معرفت در دل انسان جای گرفت عشق و دل‌دادگی به خدا و پیامبر و ائمه در دل جاری خواهد شد و نتیجه تحقق این دو در بروز عمل صالح در انسان است و انسان با عمل صالح به حیات طیبه و جایگاه خلیفه الهی می‌رسد.

رئیسی با بیان اینکه همه بندگان در معرض آزمایش و امتحان الهی قرار دارند، تصریح کرد: انسانی که در مسیر کمال قرار دارد امتحان می‌شود تا به قله برسد و در این مسیر باید فکر، اخلاق و عمل خود را با هم تطبیق دهد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: موضوعی که امروز مستکبران و جاهلیت مدرن می‌خواهد به جوامع بشری القا کند آن است که در جهل باقی مانده و مردم قدرت تعقل و تحلیل نداشته باشند؛ دوست‌شناس و دشمن‌شناس نباشند و راه را از بیراهه تشخیص ندهند و اجازه نمی‌دهند مردم آگاهی‌های اصلی را پیدا کنند.
به گفته رئیسی، امروز برای تعالی در زندگی فردی و اجتماعی یک راه بیشتر نداریم و آن پیشروی در اخلاق، عمل، جامعه‌سازی قرآنی و کنار گذاشتن بدی‌ها، کاستی‌ها، بی‌عدالتی‌ها، تبعیض، فساد و زشتی‌ها است.

رئیس جمهور همچنین نهاد خانواده را رکن اساسی جامعه و بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: امروز کشورهای غربی دچار مشکل بهم ریختن نظام خانواده شدند، از این رو بدترین و زشت‌ترین اخلاقیات را به عنوان شاخص تمدن معرفی می‌کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز