خبرگزاری کار ایران

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

با آرامش و دقت مذاکرات را ادامه می‌دهیم

با آرامش و دقت مذاکرات را ادامه می‌دهیم
کد خبر : ۱۲۷۵۸۸۰

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: ما به ضرب الاجل اروپا توجه نمی‌کنیم چون خود آن‌ها به این قرارداد نیاز دارند چون در آستانه فصل سرما هستیم با توجه به مشکلات گازی که گریبان‌گیر اروپا خواهد بود ما با آرامش و دقت بسیاری مذاکره را ادامه خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایلنا، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در نشست خبری خوئ گفت: دولت در همه بخش‌ها فعال و پرتحرک بوده و قابل مقایسه با گذشته نیست. در معاونت پارمانی رییس‌جمهور وظیفه ارتباطی با نمایندگان را به خوبی ایفا کرده و نمایندگان هم با رئیس‌جمهور هماهنگ و ارتباط خود را برقرار کرده‌‌اند.

وی افزود: همه نمایندگان مسائل کشوری و حوزه انتخابیه را به رئیس‌جمهور اطلاع می‌دهند که رییس‌جمهور به رئیس سازمان برنامه بودجه و وزرا دستوراتی برای بررسی و سرانجام رساندن مشکلات صادر می‌کنند.

حسینی افزود: در تمام سفرهای استانی که وزرا به شهرستان‌ها می‌روند نمایندگان هم به همراه وزرا هستند و در آنجا هم دیدگاه ‌های خود را مطرح می‌کنند و تا مشکلات به سرعت پیگیری شود.

وی گفت: قبلا سابقه نداشته ۵۰ سند به مجلس برای عضویت در اجلاس شانگهای ارائه شود اما دولت سیزدهم این کار را انجام داد و قرار است دراین زمینه آقای رییس‌جمهور به زودی سفری تحت عنوان اجلاس شانگهای به سمرقند داشته باشند تا این موضوع بررسی شود.

حسینی افزود: هماهنگی میان مجلس و دولت در موضوعات سوال، استیضاح و تحقیق و تفحص برقرار است. تا امروز ۱۴ سوال در صحن مجلس از وزرا پرسیده شد که فقط سه مورد منجر به این شد که نمایندگان قانع نشدند و استیضاح هم یک مورد وصول شد اما به جایی نرسید.

وی مطرح کرد: تمرکز دولت بر بحث اربعین است که رئیس‌جمهور تاکید کردند تمام دستگاه‌ها هر امکاناتی دارند در اختیار زائرین کربلا بگذارند.

حسینی گفت: درباره معرفی آقای زاهدی وفا سخنگوی مجلس هم گفتند که نامه معرفی وزیر کار به هئیت رئیسه واصل شده است و در اولین جلسه علنی مجلس در تاریخ ۲۹ شهریور این موضوع بررسی خواهد شد بعد در کمیسیون اجتماعی همه موارد مدرک تحصیلی و برنامه بررسی می‌شود. آقای زاهدی وفا استاد دانشگاه هستند تحصیلات داخلی خود را تا مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در کانادا اخذ کردند و با توجه به اشرافی به مسائل اقتصادی دارند، شخصیت قابل توجهی دارند.

وی افزود: نمایندگان گفتند شناختی ندارند اما انشالله شناخت حاصل خواهد شد و رای اعتماد بالایی به دست خواهند آورد. او معاون اول وزارت کار بوده و در طول سه ماه هم مدیریت خوبی در وزارت کار داشتند.

حسینی در پاسخ به این سوال که برخی نمایندگان از دور جدید مذاکرات بی اطلاع هستند، گفت: در دور جدید مذاکرات قرار شد که مذاکرات محور اصلی دولت نباشد و دولت هم کشور را به برجام و مذاکره گره نزده است و تمام کارهای فعالیت اقتصادی خود را پیش می‌برد.

وی افزود: در جلسه اخیر مجلس با آقایان امیرعبدالهیان، باقری، شمخانی و اسلامی که جلسه غیرعلنی برگزار شد، نظر آقایان قابل قبول نمایندگان واقع شده و به همین دلیل در مورد خواسته‌های ایران هم اتفاقاتی افتاده است تا باعث شده روند مذاکرات طولانی شود نمایندگان همیشه با خبر بودند و اگر ضرورت داشته باشد باز هم جلسه خواهیم گذاشت.

وی تصریح کرد: نکته بعد اینکه ما به ضرب الاجل اروپا توجه نمی‌کنیم چون خود آن‌ها به این قرارداد نیاز دارند چون در آستانه فصل سرما هستیم با توجه به مشکلات گازی که گریبان‌گیر اروپا خواهد بود ما با آرامش و دقت بسیاری مذاکره را ادامه خواهیم داد.

حسینی در پاسخ به این سوال که وضعیت تفکیک وزارت صمت به کجا انجامید گفت: بار اول که این موضوع در مجلس مطرح شد با مخالفت‌هایی همراه بود اما بعد از آنکه مورد بررسی قرار گرفت متوجه شدیم در موضوع تنظیم بازار، وقت قابل توجهی از وزارت صمت و کشاورزی گرفته می‌شود که بنابراین کمیسیون اجتماعی طرح جداسازی وزارت صمت را کلید زد حالا منتظر هستیم تا موضوع تفکیک آن به صحن آمده و بعد از طی شدن تشریفات قانونی و شرح اساسنامه وزیر جدید معرفی خواهد شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره تفکیک وزارت راه و شهرسازی هم گفت: آن زمان که ما در دولت دهم حضور داشتیم چندین ادغام وزارتخانه از جمله وزارت راه و شهرسازی برای کوچک کردن حجم دولت صورت گرفت اما بحث تفکیک وزارت راه و شهرسازی با توجه به اینکه در این موضوع هنوز در اول راه هستیم و هنوز تشریفات اداری انجام نشده انشالله بعد از طی شدن موارد قانونی آن و تفکیک آن در مجلس مسئله وزیر هم بررسی خواهد شد.

وی درباره دلایل تفکیک این دو وزارتخانه هم گفت: یکی از دلایل حجم بالای کارهای سنگین این دو وزارت خانه است که با توجه به اینکه قبلا جدا از هم بودند طرح تفکیک چندان سخت نخواهد بود.

وی همچنین درباره مسئله ساخت چهار میلیون مسکن هم گفت: با توجه به اینکه طرح‌های ساخت مسکن زیادی در دولت‌های گذشته طراحی شده دولت از این ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد و بارمالی سنگین اضافی ایجاد نخواهد کرد.

حسینی در پاسخ به خبرنگار ایلنا درباره اینکه دولت چه پیش‌بینی‌هایی درباره اینکه اگر احیای برجام صورت نگرفت انجام داده است که آسیب‌های اقتصادی کمتری به جامعه وارد شود، گفت: دولت سیزدهم نشان داد که در شرایط تحریم می‌تواند واکسن کرونا وارد کند. نشان داد که می‌تواند تحریم‌ها را دور زد همین که امروز دولت توانست عضو اجلاس شانگهای شود نشان از مصمم بودن دولت دارد که برجام‌ را به اقتصاد گره نزده است. امروز بخش‌های اقتصادی فعال شدند و تمام نیازهای خود را برطرف خواهد کرد بنابراین دولت کار خود را انجام می‌دهد و شرایط ما بدتر نخواهد شد و بلکه بهتر هم خواهد شد در گذشته فقط ما تحریم بودیم اما امروز روسیه هم تحریم شده است و بنابراین تلاش خواهیم کرد که شرایط اقتصادی مردم بهتر از گذشته شود در هرصورت ما امروز با غربی‌ها مذاکره می‌کنیم و تا اگر تحریم‌ها رفع شود با کمترین مشکلات وضعیت اقتصادی مردم و کشور بهتر شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز