خبرگزاری کار ایران

حسینی:

جوانان نخبه با نبوغ زیاد در اقلیتِ زندگی مانده‌اند

جوانان نخبه با نبوغ زیاد در اقلیتِ زندگی مانده‌اند
کد خبر : ۱۲۰۳۴۸۶

معاون امور مجلس رییس جمهور گفت:در حال حاضر جوانان نخبه‌ای که از نبوغ زیادی برخوردارند وجود دارند اما در اقلیتِ زندگی مانده‌اند

به گزارش ایلنا، سید محمد حسینی درهمایش «قرض نیکو» که صبح امروز با حضور رئیس کمیته امداد و مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به تاکیدات اخیر رئیس جمهوری مبنی بر زیبنده نبودن وجود فقر مطلق در جمهوری اسلامی و فعالیت‌های کمیته امداد در راستای محرومیت زدایی، اظهار کرد: کمیته امداد در این‌باره گام های بلندی برداشته و به الگویی برای کشورهای اسلامی تبدیل شده است، به طوری که در کشورهای دیگر از این الگو برای محرومیت زدایی پیروی می‌کنند.

معاون امور مجلس رییس جمهور با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بنا بر محرومیت زدایی بوده است و تشکیل جهاد سازندگی در روستاها و کمیته امداد جزء نخستین دستورات امام (ره) بود، گفت: با همه مشکلات موجود در این ۴۳ سال به خصوص جنگ تحمیلی که مشکلاتی ایجاد کرد، اما کارهای بزرگی در راستای محرومیت زدایی انجام شده است‌ که البته اقدامات انجام شده به حد ایده آل نرسیده و این کار تنها از دست دولت بر نمی‌آید چراکه اگر مردم در صحنه نباشند دولت به تنهایی نمی‌تواند این بار سنگین را بر دوش کشد.

حسینی افزود: رئیس جمهوری نیز فرمودند که فقر مطلق زیبنده کشور و جامعه اسلامی ما نیست. اگرچه رئیس جمهوری به این امر توجه و تاکید دارند اما هر کاری اگر پشتوانه مردمی نداشته باشد به نتیجه نمی‌رسد.

معاون امور مجلس رییس جمهوری  با بیان اینکه مردم نشان داده‌اند احساس تعهد و مسئولیت دارند، خاطرنشان کرد: همانطور که پیامبر در صدر اسلام پیمان اخوت ایجاد کرد تا مردم اهل ایثار باشند این تحول صدر اسلام نیز در مردم ما به دلیل باور و ایمان به قرآن رخ داده است. انقلاب اسلامی ما نیز بر خلاف روال نظام سرمایه داری، فرهنگ و روحیه جدیدی را حاکم کرد و تبیین این همه ایثار و گذشت و فداکاری در دوران انقلاب و جنگ و دفاع از حرم و تمام حوزه های مورد نیاز کشور بسیار مهم است و باید اینها گفته و تشویق شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه خدمات قرض الحسنه در بین مردم و در پیش از انقلاب نیز رواج داشت اما پس از انقلاب گسترش ویژه‌ای پیدا کرد، گفت: در حال حاضر جوانان نخبه‌ای که از نبوغ زیادی برخوردارند وجود دارند اما در اقلیتِ زندگی مانده‌اند و این اهمیت قرض‌الحسنه را نشان می‌دهد که اگر به این جوانان کمک شود، کمک به ترویج فرهنگ قرض الحسنه شده است.

حسینی در پایان افزود: دولت هر ساله در تسهیلات بانکی منابعی را برای قرض الحسنه قرار می‌دهد اما اگر این روحیه در کل جامعه ایمانی ولو اندک وجود داشته باشد می‌توان کارهای بزرگی با آن انجام داد. امیدواریم این حرکت آغاز شده با استقبال خوبی همراه باشد و شاهد گسترش آن باشیم‌.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز