ابوترابی فرد:
نوسازی نظام اداری در چله دوم انقلاب ضروری است
امام جمعه موقت تهران گفت: تحول و نوسازی نظام اداری در کنار نظامهای علمی، اطلاعاتی، مالیاتی، برنامه ریزی و بودجه ریزی کشور در چله دوم انقلاب اسلامی یک ضرورت انکارناپذیر است.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن ابوترابی فرد روز پنجشنبه در آیین اختتامیه جشنواره شهید رجایی قزوین افزود: امروز برای رسیدن به قلههای پیشرفت و توسعه به شکل جدی نیازمند اصلاح نظام اداری و برخورداری از یک نظام اداری کوچک، چابک و کارآمد هستیم.
به گفته امام جمعه موقت تهران، آینده فرزندان میهن اسلامی در گرو این تحول و نوسازی است.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد با بیان اینکه از ظرفیتهای موجود در کشور برای دستیابی به توسعه آن طور که باید استفاده نکردهایم، افزود: متاسفانه درآمدهای نفتی ما را از ظرفیت های دیگری که داشتهایم، غافل کرده است.
وی در ادامه با اشاره ضرورت اصلاح نظام مالیاتی کشور در کنار اصلاح نظام بودجه ریزی و کاهش هزینه های جاری و تلاش برای ارتقای بهره وری در نظام اداری، گفت: پذیرفته نیست عده ای در این شرایط تورمی بدون هیچ گونه فعالیتی ثروتشان چند برابر شود.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد، توسعه دولت الکترونیک را در جهت شفاف سازی امور، کاهش هزینهها و ارتقای سطج کیفی خدمت رسانی به مردم را ضروری دانست و اظهار داشت: در صورت اصلاح نظام اداری میتوانیم با قدرت بیشتری در زمینه خلق ثروت و سرعت بخشیدن به توسعه کشور قدم برداریم.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما نسبت به سایر نظامهای حاکمیتی دنیا تجربه حکمرانی کوتاه و محدودی داریم، افزود: باید با استفاده از تجارب گذشته گام های خود را برای توسعه و تعالی کشور در همه بخش ها و در چله دوم انقلاب محکم برداریم.
وی با بیان اینکه در چهار دهه گذشته که عمر حاکمیتی کوتاهی است، دستاوردهای زیادی را کسب کرده و هیچ تحلیل گری نیز در ابتدای انقلاب آن را پیش بینی نمی کرد، افزود: دشمن از گسترش چنین دستاوردهایی می ترسد که همگی در تنگناها و شرایطی دشوار و خاص کسب شده است.
وی اضافه کرد: باید دید کدام کشور با داشتن یک نظام سیاسی نوپا و با وجود چهار دهه عمر و با جنگ سخت و نرم و تحریم و فشار به این حجم از دستاوردهای مختلف در عرصه های زیرساختی، علمی، فناوری، دفاعی و اقتصادی دست یافته است؟
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: با داشتن سرمایه های عظیم انسانی و برخورداری از ظرفیت های فوق العاده بالفعل و بالقوه اقتصادی، رسیدن به قله های پیشرفت در عرصه های اقتصاد و تولید دنیا، انتظاری دست نیافتنی نیست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه قزوین جایگاه برجسته ای برای خلق ثروت در کشور دارد، تصریح کرد: اگر وسعت و جمعیت این استان را در نظر بگیریم در بسیاری از حوزه های اقتصادی با فاصله زیاد رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی با اشاره به ضرورت افزایش اختیارات استانی در حوزه مسایل برنامه ریزی و بودجه ای، گفت: با تلاش بیشتر می توان سهم استان را برای خلق ثروت افزایش داد.