شکوریراد در مراسم افطار دانشجویان اصلاحطلب دانشگاههای تهران:
دانشگاهها نشاط را به جامعه تسری دهند / دانشجویان در حادثه کوی دانشگاه سیبل مخالفان اصلاحات شدند
تاثیرگذاری دانشجویان موجب شده تا سیبل کسانی شوند که فعالیتهای سیاسی اصلاحطلبانه را برنمیتابند و بنابراین دانشجویان در برهههای مختلف، بارها هزینههای سنگینی را پرداخت کردهاند.
ضیافت افطاری شورای هماهنگی دانشجویان اصلاحطلب دانشگاههای تهران با حضور شخصیتهای سیاسی اصلاحطلب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ضیافت افطاری شورای هماهنگی دانشجویان اصلاحطلب دانشگاههای تهران شب گذشته در تالار زیتون با حضور شخصیتهای سیاسی اصلاحطلب و فغالان دانشجویی اصلاحطلب برگزار شد.
در این ضیافت افطاری علی شکوریراد نماینده مردم تهران در مجلس ششم و فعال سیاسی اصلاحطلب، حسین مرعشی نماینده مردم کرمان در مجلس ششم و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازنندگی، داوود سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس ششم و فعال سیاسی اصلاحطلب، الهه کولایی نماینده مردم تهران در مجلس ششم و فعال سیاسی اصلاحطلب، غلامعلی رجایی مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، لطفالله میثمی فعال سیاسی و مدیرمسئول ماهنامه چشمانداز ایران، رضا حجتی از اعضای اسبق دفتر تحکیم وحدت و فعالین دانشجویی اصلاحطلب دانشگاههای سراسری و آزاد تهران حضور داشتند.
در این مراسم، علی شکوریراد طی سخنانی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صیهونیستی علیه مردم مظلوم غزه گفت: مردم مصیبتزده غزه زیر آتشبار موشکها و حملات رژیم صیهونیستی قرار گرفتهاند و نیازمند کمکهای دارویی و غذایی هستند و ما باید به یادشان باشیم و به آنها کمک کنیم و امیدوارم به عنوان بخشی از جامعه جهانی مسلمانان، در این کمک سهم بیشتری داشته باشیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به درخواست جامعه پزشکی برای کمک به مجروحین فلسطینی اظهار داشت: ما درخواست داشتهایم که اگر میشود به غزه اعزام شویم تا بتوانیم کمکی بکنیم و اگر این مسئله امکانپذیر نیست، مجروحان به ایران بیایند و ما بتوانیم به درمان آنها همت بگماریم.
وی ادامه داد: بهرحال مسئله اخیر غزه، مصیبت بزرگی است که رژیم صیهونیستی علیه کودکان و زنان انجام داده که موجب تاثر است و از سویی، موجب غرور است که اسرائیل نتوانسته زرمندگان فلسطینی را به ستوه دربیاورد و آنها مقاومت میکنند و آرامش را از چشمان صیهونیستها ربودهاند.
نماینده مردم تهران در مجلس ششم شورای اسلامی در ادامه به نقش دانشجویان در سیاستورزی کشور اشاره کرد و ابراز داشت: آنچه دانشجویان و بالاخص دانشجویان سیاسی را از سایر اقشار مهمتر و متمایز میکند، این است که در کشورمان تحزب و سازمانیابی باید و شاید به رسمیت شناخته نمیشود و بار سیاسی احزاب و تشکلهای مدنی در برهههای مختلف بر دوش دانشجویان افتاده است.
شکوریراد با بیان اینکه دانشجویان در برهههای مختلف کشور توانستهاند کارهای بزرگی بکنند، یادآور شد: این تاثیرگذاری آنها موجب شده تا سیبل کسانی شوند که فعالیتهای سیاسی اصلاحطلبانه را برنمیتابند و بنابراین دانشجویان در برهههای مختلف، بارها هزینههای سنگینی را پرداخت کردهاند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به نقش جریانات دانشجویی در دهه ۶۰ در فضای سیاسی کشور خاطرنشان کرد: بعد از رحلت امام خمینی فشار سنگینی بر دانشجویان وارد آمد و فشارهای سیاسی و امنیتی در کشور حاکم شد تا آنکه مقام معظم رهبری در سال ۷۳، اظهار داشتند که «خدا لعنت کند هر آنکه میخواهد دانشجو سیاسی نباشد» که این جمله شرایط بر بازگشت پویایی سیاسی در دانشگاه فراهم آمد و در پی آن، دولت اصلاحات در سال ۷۶ پدید آمد.
وی افزود: البته دانشجویان هزینه اثرگذاریشان را با فاجعه کوی دانشگاه در ۱۸ تیر ۷۸ دیدند که سیبل مخالفان اصلاحات شدند و این ضربه هوشمندانه از سوی مخالفان اصلاحات، موجب شد تا دانشجویان هم در درون و هم از بیرون دچار بحران شوند و به رادیکالیزه شدن آنها کمک کند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پی انتخابات سال گذشته، دانشجویانی که با محرومیتهای سیاسی روبهرو بودند، توانستند نفسی تازه کنند، تصریح کرد: در جلسه امشب، شاهد گردهمایی دانشجویان و نشاط سیاسی هستیم و امیدواریم که این نشاط به فضای دانشگاهها و جامعه اضافه گردد.
شکوریراد با تاکید بر اینکه فضای سیاسی جامعه نیازمند نشاط است، عنوان کرد: این نشاط باید از طریق دانشگاهها به منصه ظهور برسد و دانشگاهها میتوانند نشاطشان را به جامعه تسری دهند.
این فعال سیاسی در پایان تاکید کرد: امیدوارم دانشجویان با شناخت دقیق از واقعیات جامعه و تجربهاندوزی از تجارب دوران دولت اصلاحات و بعد از آن، شاهد اثرگذاری بیشتر آنها در عرصههای مختلف باشیم.