صباغ در نشست خبری تشریح کرد؛
جزئیات مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای هفتم تیر
ترور شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر ملت ایران اسلامی را بیشتر از گذشته آگاه و منسج کرد تا در برابر استکبار ایستادگی بیشتری به خرج دهند.
رئیس ستاد مرکزی برگزای مراسم هفتم تیر گفت: ترور شهید بهشتی و شهدای هفتم تیر ملت ایران اسلامی را بیشتر از گذشته آگاه و منسج کرد تا در برابر استکبار ایستادگی بیشتری به خرج دهند.
به گزارش ایلنا، " محسن صباغ " رئیس ستاد مرکزی برگزای مراسم هفتم تیر در نشست خبری که صبح امروز سه شنبه(۳تیرماه) برگزار شد به سی و سه سال عروج ملکوتی شهدای گرانقدر هفتم تیرماه و هفتاد ودو تن از یاران امام اشاره کرد و اظهار داشت: انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی سابق به دست منافقین نقطه اوج جریان ترور و خشونتی بود که آزادی، استقلال و موجودیت نظام اسلامی را که همانا دستاورد عظیم انقلاب به شمارمیر فتند در کانون حمله خویش قرار داده بود.
وی ادامه داد: فاجعه هفتم تیر سال ۶۰ محصول یک جریان ریشه دار تاریخی منحرف و کینه توز نسبت به بهترین یاران وفادادر امام و انقلاب بود که در هفتم تیر خود را نشان داد.
صباغ با بیان اینکه اتخاذ استراتژی ترور و حذف شخصیتهای کارآمد و بانفوذ نظام اسلامی توسط منافقین درک ناقص آنان از انقلاب و جایگاه آن حکایت میکرد افزود: آنها پس از سقوط بنی صدر تکیه گاه اساسی خود را از دست دادند بنابر این با توجهت به اینکه نیروهای مسلح ایران درگیر جنگ با عراق بودند درکشور آشوب و تشنج برپا کرده و از طریق ترور مسئولان نظام جمهوری اسلامی درگمان خود سعی در سرنگونی انقلاب داشتند.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر خاطر نشان کرد: نقشهای که منافقین و دشمنان داخلی و خارجی طراحی کرده بودند این بود که طی یک شبانه روز کلیه مسئولان اصلی کشور را ترور کنند و سپس با حمله به نهادهای انقلابی مراکز سپاه پاسداران انقلاب بر کشور مسلط شوند.
صباغ به نقش حضور مردم در انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: منافقین در محاسبات خود به همه چیز فکر بودند جز چیزی که همیشه از آن غافلند و آن اینکه آنها هرگز مردم را که عامل اصلی ا نقلاب و تداوم آن هستند به حساب نیاورده بودند، از این رو با سد آهنین مردم روبه رو شدند و به لطف و عنایت خداوند در رسیدن به اهداف خودناکام ماندند.
وی با بیان اینکه ترور شخصیتها مردم را بیش از پیش گوش به فرمان امام کرده بود بیان داشت: این فاجعه مردم ایران اسلامی را بیشتر از گذشته آگاه ساخت و بر انسجام و یکپارچگی و قاطعیت اراده آنها برای مبارزه بی امان علیه استکبار انگیزه بیشتری بخشید، بنابراین شهادت آیتالله دکتر بهشتی همچون خونی تازه و جوشان در شریانهای معنوی این نهضت حسینی به جریان افتاد و چهره کریه نفاق و پرده سیاه تزویر از روی کوردلان و منافقین بیش از پیش برداشته شد.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی " یادآور شد: در این سال ملت شریف ایران هوشیارتر، آماده، مصممتر و تحت لوای پرچم ولایت در حفظ ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستاوردهای آن و همچنین یادآوری فاجعه ناجوانمردانه و معرفی شخصیتهای عالی مقام آن فاجعه قرار دارد.
صباغ در ادامه به عوامل فاجعه هفتم تیر اشاره کردو اظهارداشت: رخنه و نفوذ منافقان درنهادها، احزاب و ارگانهای اسلامی و انقلابی قاطیعت و سازش ناپذیری مسئولان و شخصیتهای خط امام، پیروزهای ایران در جنگ تحمیلی و نهایتاًٌ از بین بردن نیروهای حزباللهی و وفادار به امام و انقلاب از عوامل ایجاد این فاجعه بودند.
وی همچنین به پیامدهای فاجعه انفجار دردفتر نخست وزیری اشاره کرد و گفت: آگاهی و شناخت بیشتر مردم از خط نفاق و دقت بیشتر آنان در اوضاع سیاسی، استحکام پایههای نظام، حفاظت از شخصتیها و مسئولان نظام از جمله پیامدهای فاجعه هفتم تیرسال شصت است.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم هفتم تیر به اهداف بزرگداشت سالگرد شهدای هفتم تیر اشاره کرد و گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان آن فاجعه غم انگیز، افشای چهره کریه و مزدورانه منافقین وگروهکهای وابسته، بیان ابعاد فاجعه هفتم تیر و پیامدهای آن از جمله اهداف بزرگداشت این مراسم است.
وی ادامه داد: شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی، ۲۵ شهید قوه مجریه، ۲۷ شهید قوه مقننه، ۲۰ شهید از فعالان سیاسی و مسئولان حذب جمهوری اسلامی و ۲۸ نفر از جانبازان و شهدای زنده فاجعه آمار شهدا و جانبازان فاجعه هفتم تیر سال ۶۰ است.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم شهدای هفتم تیر در ادامه به جزئیات برگزاری مراسم از سوی این ستاد اشاره کرد و در تشریح آن گفت: صبح روز شنبه(هفتم تیر) خانواده معظم شهدا، جانبازان و اعضای ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد، همچنین مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر در استان تهران به مدت سه روز و در مشهد هم از پنجشنبه، ۵ تیر تا شنبه ۷ تیر از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰ برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این مراسم خاطره گویی توسط خانوادههای محترم شهیدان و جانبازان فاجعه و یاران شهید آیتالله دکتر بهشتی و سخنرانی توسط مسئولان و شخصیتهای عالی مقام انجام خواهد شد، همچنین سخنران روز اول حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سخنران روز دوم حجتالاسلام والمسلمین علوی وزیر اطلاعات و سخنران روز سوم دکتر حسن رحیم پور ازغدی خواهند بود.
صباغ افزود: از کتاب " سرچشمه " پیرامون زندگینامه شهید دکتر بهشتی نوشته یعقوب توکلی و کتاب " حزب دیالمه " رحیم مختومی رونمایی میشود.
وی ادامه داد: همچنین عصرروز پنجشنبه مراسم ویژه عطر افشانی و نثار گل به حضور امت فهیم و انقلابی، خانوادههای معظم شهدا همراه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و قرائت زیارت عاشورا از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در قطعه هفتاد و دوتن بهشت زهرا(س) برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم شهدای هفتم تیر بیان داشت: مسئولان کشوری شاهدان و جانبازان فاجعه قبل از خطبههای نماز جمعه ششم تیرماه در تهران و سراسر کشور سخنرانی خواهند کرد، همچنین مراسم روح بخش دعای کمیل در مشهد شهیدان در روز پنج شنبه ۵ تیر در جوار پیکرهای ۸۴ شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس باحضور مردم شهید پرور تهران برگزار خواهد شد، مراسم دعای پرفیض ندبه روز جمعه ۶ تیر ساعت ۶ صبح در قطعه هفتاد و دو تن بهشت زهرا(س) برگزار میشود.
وی تصریح کرد: مراسم دعای پرفیض کمیل و ندبه در حسینیهها و مساجد سراسر کشور و به صورت ویژه درمهدیه بزرگ تهران با نام و یاد شهدای گرانقدر هفتم تیر برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی برگزای مراسم هفتم تیر از حضوراعضای هیات دولت، نمایندگان مجلس، سران قوا در این مراسم خبر داد و خاطر نشان کرد: در جوار این مراسم نمایشگاهی از سوی موسسه هابیلیان و مجموعه شهدای انقلاب برگزار میشود، همچنین در آینده موزه شهدای ترور و مجموعه آن با آثار این شهدا در مجموعه شهدای هفتم تیر افتتاح خواهد شد.