توصیه وزارتبهداشت درباره شستشوی میوههای براق
مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به استفاده از روغن پارافین جهت براقتر کردن میوه و بالا بردن مدت زمان نگهداری آنها گفت: هموطنان حتماً میوهها را با مواد شوینده شست و شو دهند.
میوههایی که پوست کندنی نیستند باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن انسان است، پاک شود.
به گزارش دریافتی ایلنا، مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به استفاده از روغن پارافین جهت براقتر کردن میوه و بالا بردن مدت زمان نگهداری آنها گفت: هموطنان حتماً میوهها را با مواد شوینده شست و شو دهند.
زهرا عبداللهی مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با اعلام آغشته بودن برخی میوههای موجود در بازار به روغن پارافین گفت: به دلیل نگهداری طولانی مدت از روشهایی مانند آغشته کرده میوه به پارافین استفاده میشود.
وی افزود: مردم هنگام مصرف این میوهها، آنها را بخوبی شست و شو دهند و پوست آنها را بگیرند.
مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت همچنین تأکید کرد: میوههایی که پوست کندنی نیستند باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن انسان است، پاک شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا پارافین و مواد نگهدارنده به مرور زمان از طریق پوست جذب میوه میشوند؟ گفت: بخش عمده در پوست میوه است که با پوست گرفتن جدا میشود البته آغشته کردن به مواد نگهدارنده مختص تمام میوهها نیست و در مورد میوههایی که باید طولانی مدت نگهداری شوند، اجرا میشود.