عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله اعلام کرد:
مرگ ۸۰ درصد بیماران قلبی و عروقی در ایران بر اثر سکته
بجز موارد مادرزادی، اغلب بیماریهای قلبی - عروقی اکتسابی را میتوان با اصلاح تغذیه به خصوص کاهش مصرف روغنهای مضر، کنترل دیابت، کاهش وزن، کنترل چربی و فشار خون و ورزش روزانه کنترل کرد.
ایلنا: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: ۸۰درصد بیماران قلبی عروقی بر اثر بروز سکته قلبی جان خود را از دست میدهند.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «سید محمد حسن کلانتر معتمدی» افزود: این در حالی است که ۹۵ درصد بیماریهای قلبی عروقی، اکتسابی و قابل پیشگیری است و بیماری پنج درصد باقی مانده نیز مادرزادی به شمار میآید.
کلانتر معتمدی افزود: بجز موارد مادرزادی، اغلب بیماریهای قلبی - عروقی اکتسابی را میتوان با اصلاح تغذیه به خصوص کاهش مصرف روغنهای مضر، کنترل دیابت، کاهش وزن، کنترل چربی و فشار خون و ورزش روزانه کنترل کرد.
وی بر لزوم توجه بیشتر مسوولان وزارت بهداشت به پیشگیری و افزایش آگاهی مردم برای جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی تاکید کرد و گفت: متأسفانه آگاهی مردم نسبت به روشهای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی در کشور ما نه تنها در شهرهای کوچک بلکه حتی در شهرهای بزرگ نیز بسیار کم است.
دبیر علمی دومین کنگره مشترک قلب ایران با بیان اینکه بیماریهای قلبی و عروقی عامل اول مرگ و میر ایرانیان در اثر بیماری است، اضافه کرد: هم اینک حدود ۸۰ درصد این مرگها بر اثر سکتههای قلبی و مغزی اتفاق میافتد.
دومین کنگره مشترک قلب و عروق از ششم تا نهم اسفند با همکاری انجمن قلب و عروق ایران، انجمن جراحان قلب و عروق ایران، انجمن اکوکاردیوگرافی و انجمن بیهوشی قلب ایران در سالن اجلاس سران کشور برگزار میشود.