طرز تهیه خورش انار دانه مسما
در این مطلب قصد داریم روش تهیه انار دانه مسما را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش ایلنا، انار دانه مسما یکی از خورشهای سنتی استان گیلان است. طرز تهیه این خورش بسیار ساده و راحت است و در شب چله مردم گیلان معمولا این خورش را تهیه میکنند و در کنار سایر غذاهای سنتی خود از آن استفاده میکنند. این غذا دارای طعم ترشی است و طعم دهی این غذا توسط دانههای اناری که در آن ریخته میشود به دست میآید.
مواد لازم
مرغ یا اردک: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۵-۶ عدد
دانه انار ترش: به میزان ۲ انار (حدود ۵۰۰ گرم)
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
بادمجان یا کدو: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را سرخ میکنیم.
قبل از پایان سرخ شدن کامل پیاز، دانه انار را به آن اضافه میکنیم.
مرغ را به صورت جداگانه پخته و پیاز سرخ شده و دانه انار را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم.
شعله اجاق را کم کرده و با افزودن رب گوجه فرنگی و سایر ادویه جات، غذا کمکم آماده سرو میشود.
برخی بادمجان یا کدو را به صورت طولی برش داده سرخ میکنند و به خورش اضافه میکنند و برخی دیگر کدو تنبل را تکه تکه کرده و در غذا استفاده میکنند.
منبع: غذالند