اشتباهات رایج پخت مرغ خانگی
برای تهیه یک مرغ خوشمزه باید نکات تهیه آن و “اشتباهات رایج پخت مرغ” که اکثرا تعدادی از آن را مرتکب می شویم را بدانیم و از آن اشتباه ها دوری کنیم.
به گزارش ایلنا، پخت مرغ خوشمزه فوت و فن های خاص خود را دارد و به جرات می توان گفت رایج ترین اشتباه در پخت مرغ این است که تصور می شود پخت مرغ آسان است و با مقداری آب و پیاز درون قابلمه به سادگی تهیه می شود ولی به این سادگی ها نیست پس با ما همراه باشید.
اشتباهات تهیه مرغ خانگی :
- جدا کردن استخوان مرغ از گوشت آن کار اشتباهی است چون در هنگام پخت مرغ استخوان های مرغ مزه بهتری را به گوشت منتقل می کنند.
- استفاده کردن از مرغ منجمد باعث می شود آب آن خشک شود وبافت آن در زمان پخت نرم نشود.پس از گوشت تازه استفاده کنید.
- اگر می خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید به هیچ عنوان پوست آن را جدا نکنید.چون وجود پوست مرغ باعث حفظ رطوبت و چربی مرغ می شود.
- مزه دار نکردن مرغ کار اشتباهی است و باید قبل از پخت مرغ آن را مزه دار کنید(بهتر است در محلول آب نمک و گیاهان معطر مزه دار شود)
- استفاده از مرغی که دمای آن کمتر از دمای محیط است باعث می شود گوشت نامنظم بپزد و شما باید قبل از استفاده از مرغ سرد، آن را به دمای محیط برسانید.
- گرم نکردن تابه به اندازه مناسب قبل از پخت مرغ، مزه مرغ را خراب می کند.باید به خوبی تابه گرم شود و سپس به آن روغن اضافه کنید و بعد گوشت مرغ را در آن سرخ کنید.
- اگر مرغ را در فر می پزید حتما از فویل استفاده کنید تا مرغ آبدار و خوشمزه شود.اگر قصد دارید مرغ را کامل بپزید حتما درون آن را با گیاهان معطر و برش های لیمو و پیاز پر کنید.
- وقتی مرغ را درون تابه می پزید نباید خیلی سریع و پشت سر هم مرغ را برگردانید و باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی بپزد و سپس برگردانید.
- اگر سینه مرغ را با چاقو برش نزنید موقع طبخ به مشکل میخورید چون ضخامت آن یکدست نیست و به خوبی و کامل نمی پزد.
- اشتباه دیگر این است که بعد از پخت مرغ به آن استراحت نمی دهید تا گوشت مرغ آب خود را به تمام قسمت های خود پخش کند.
منبع:نمناک