طرز تهیه کیک خرما و سس کارامل
در گزارش زیر طرز تهیه کیک خرما و سس کارامل را آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، در مطلب زیر طرز تهیه کیک خرما و سس کارامل را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
خرما هسته جدا شده ۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱ پیمانه
هل پودر شده ۱/۴ ق غ
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱ ق چ
آرد ۲ و ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
مواد لازم برای سس کاراملی
شکر ساده یا قهو های ۳/۴ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن تا گرم شود.
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم می کنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است).
تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم.
مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (۳ بار) با دارچین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه میکنیم تا مواد به خورد هم برود.
مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده می ریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه در فر میگذاریم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی را روی کیک می ریزیم و تزیٔین می کنیم.
طرز تهیه سس کاراملی
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم و می گذاریم به مدت چند دقیقه روی حرارت بماند. بعد مخلوط را برداشته و بعدا از خنک شدن روی کیک می ریزیم.