۵ خاصیت زنجبیل برای سلامتی و درمانی بر هر دردی!
زنجبیل از جمله سالمترین و خوشمزهترین ادویهها و طعمها است که خواص بسیار دارد.
به گزارش ایلنا، زنجبیل یک گیاه گلدار است که اصلیت آن به چین بازمیگردد و یکی از خوش طعمترین ادویهها است که حاوی مقادیر بسیار زیادی مواد مغذی و بیواکتیو است که خواص بسیاری بر بدن و مغز دارد.
برخی از خواص زنجبیل که طی تحقیقات به ثبت رسیدهاند:
زنجبیل حاوی Gingerol است، ترکیبی با خواص دارویی فوقالعاده
متعلق به خانواده Zingiberaceae است و نزدیک به زردچوبه، هل و گالنگال است. Gingerol ترکیب بیواکتیو اصلی در زنجبیل است که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی فراوان دارد.
میتواند انواع مختلف حالت تهوع را درمان کند
زنجبیل خاصیت ضد تهوع بالایی دارد و در اکثر موارد مانند دریازدگی، استفراغ بعد از عمل جراحی و بالا آوردنهای دوران بارداری میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. ناگفته نماند قبل از مصرف زنجبیل در دوران بارداری حتما با دکتر متخصص خود مشورت کنید.
خاصیت ضدالتهابی آن میتواند به آرتروز نیز کمک کند
آرتروز یک بیماری شایع است که به دلیل انحطاط و ضعف در مفاصل شامل مشکلاتی مانند سفتی و سختی و درد مفاصل میشود. در یک مطالعه که بر روی ۲۴۷ نفر با آرتروز زانو صورت گرفت، آنهایی که از عصاره زنجبیل استفاده کرده بودند درد کمتری را احساس کردند. به گفته برخی، ترکیب زنجبیل، کندر، دارچین و روغن کنجد و استفاده موضعی از آن میتواند باعث کاهش درد و سختی مفاصل شود.
خاصیت ضد دیابتی
در یک مطالعه که به تازگی بر روی ۴۱نفر با دیابت نوع۲ صورت گرفت، مصرف ۲گرم زنجبیل در روز توانست قند خون ناشتا آنها را تا ۱۲% کاهش دهد.
کاهش درد دوران قاعدگی
یکی از موارد اصلی استفاده از زنجبیل برای کاهش دردها٬ به خصوص دردهای دوران قاعدگی است. در مطالعهای که بر روی ۱۵۰زن صورت گرفت، از آنها خواسته شد تا در ۳ روز اول دوران قاعدگی خود، روزی یک گرم پودر زنجبیل مصرف کنند. نتایج بدست آمده نشان داد که تاثیر زنجبیل حتی از داروهایی مانند ایبوپروفن و مفنامیک اسید نیز بیشتر بوده است.
منبع: خبرآنلاین