آسان آشپزی کنید؛
آش گوشت بوشهری یک غذای مقوی و مفید
این غذای محلی برای ماه رمضان بهترین غذا به شمار می رود.
به گزارش ایلنا، آش گوشت بوشهری یک غذای محلی، بسیار خوشمزه و مقوی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.
مواد لازم
۲ لیوان لوبیا قرمز
۳۰۰ گرم گوشت
۱ لیوان برنج
یک و نیم لیوان سبزی ( شوید، تره)
۲ قاشق غذاخوری ترخون
۱ عدد پیاز
زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
طرز تهیه آش گوشت بوشهری
ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و ۱ عدد پیاز با مقداری آب بپزید.
برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. در این مرحله مواظب مقدار آب قابلمه و ته گرفتن برنج باشید.
گوشتها را از قابلمهای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا کرده و ریش ریش میکنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. اگر غذا ساز ندارید، میتوانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید.
لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده کنید؛ بنابراین فراموش نکنید که آب لوبیا و آب گوشت را دور نریزید.
بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید. در غیر این صورت آش سریع ته میگیرد.
بعد از ۲۰ دقیقه آش آماده است. در حین این زمان مرتب آش را هم بزنید. این آش باید تند و کشدار باشد.
آش گوشت بوشهری آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.