دسر؛ به آسانی آب خوردن! /حتی بچهها هم از پسش برمیآیند + فیلم
دیگر نگران دستورهای پیچیده دسر نباشید! دسری فوقالعاده آسان و خوشمزه را در کمترین زمان ممکن و حتی با کمک بچهها میتوانید تهیه کنید.
یک دسر ساده و سریع که حتی کودکان نیز میتوانند آن را تهیه کنند، به تازگی مورد توجه قرار گرفته است. این دسر بدون نیاز به فر و با مواد اولیهای در دسترس، گزینهای عالی برای یک میانوعده یا دسر بعد از غذا به شمار میرود.
مواد لازم برای تهیه دسر (مناسب برای قالب ۲۰ در ۲۶ سانتیمتر):
بیسکویت: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
شیر: ۳۰۰ میلیلیتر
آگار آگار: ۸ گرم/ از پودر ژلاتین هم می توانید استفاده کنید
شیرعسلی: ۲۵۰ گرم
موز: ۳ عدد
خامه فرم گرفته: ۵۰۰ میلیلیتر
مواد لازم برای نوشیدنی همراه:
لیمو ترش: ۱ عدد
آلبالو یخزده: ۱۰۰ گرم
تمشک یخزده: ۱۰۰ گرم
نعناع: ۲۰ گرم
آب جوش: ۱.۵ لیتر
طرز تهیه دسر:
کره را به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو ذوب کنید.
بیسکویتها را خرد کرده و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
مخلوط بیسکویت و کره را در قالب مورد نظر (۲۰ در ۲۶ سانتیمتر) که کف آن جدا میشود، پرس کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در یک قابلمه، شیر و آگار آگار را مخلوط کرده و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت بجوشانید و مرتب هم بزنید تا آگار آگار کاملا حل شود.
شیرعسلی را به مخلوط شیر و آگار آگار اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
موزها را حلقه حلقه کرده و روی لایه بیسکویتی بچینید.
مخلوط شیرعسلی را روی موزها بریزید و سطح آن را صاف کنید.
خامه فرم گرفته را روی دسر پخش کنید.
دسر را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
طرز تهیه نوشیدنی:
آب جوش را روی لیمو ترش (که به صورت حلقهای برش داده شده)، آلبالو و تمشک یخزده بریزید.
نعناع را اضافه کنید و اجازه دهید نوشیدنی خنک شود.
میتوانید قبل از سرو، نوشیدنی را صاف کنید.
نکات تکمیلی:
میتوانید از هر نوع بیسکوییت سادهای که دوست دارید استفاده کنید.
میزان شیرینی دسر را با توجه به ذائقه خود با کم و زیاد کردن شیرعسلی تنظیم کنید.
برای تزئین دسر میتوانید از میوههای تازه، شکلات رنده شده یا پودر کاکائو استفاده کنید.
به جای آگار آگار میتوانید از پودر ژلاتین نیز استفاده کنید (با توجه به دستور روی بستهبندی ژلاتین).