خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه پاکوره هندی/فیلم

طرز تهیه پاکوره هندی/فیلم
کد خبر : ۱۵۷۵۹۱۵

پاکوره هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور هند است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذا با تغییر کمی در مواد اولیه در کشورهای دیگر نیز طبخ و آماده می شود.

۱. اول از همه پیاز را به حالت نگینی یا خلالی خرد کرده و داخل ظرف بریزید. سپس فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و اضافه کنید. سیب زمینی و هویج‌ها را پوست گرفته و رنده‌ی درشت بزنید. پیازچه‌ها را خرد کرده و اضافه کنید. سپس جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری خرد کرده به همراه مقداری پوره سیر و ادویه‌‌‌ها (کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک،زیره سبز ، تخم گشنیز نیم کوب و پودر انبه) اضافه کنید. سپس مقداری آرد نخود خام و مقداری آرد سفید گندم و بیکینگ پودر اضافه کرده و کمی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.

۲. بعد از اینکه روغن در تابه داغ شد پاکوره‌ها را منسجم کرده و دو طرف آن را سرخ کنید.

مواد لازم

پیاز

فلفل سبز تند

سیب زمینی

هویج

پیازچه

گشنیز و جعفری

پوره سیر

تخم گشنیز نیم کوب

زردچوبه و

پودر انبه

ادویه کاری

نمک و زیره سبز

آرد نخود خام

آرد سفید گندم

بیکینگ پودر

فلفل سیاه

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز