جایگاه ویژه تخم مرغ در سبد غذایی
تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین برای انسان محسوب می شود و یکی از عناصر اساسی صبحانه در سراسر جهان محسوب است.
کلسترول خوب: HDL "کلسترول خوب" نیز نامیده می شود که به نظر می رسد زمانی که افراد سه یا بیشتر تخم مرغ در روز مصرف می کنند افزایش می یابد.
به کاهش تری گلیسیرید کمک می کند: خوردن تخم مرغ به افزایش اسیدهای چرب مانند امگا 3 کمک می کند و در نتیجه به کاهش سطح تری گلیسیرید در بدن کمک می کند.
کاهش خطر سکته مغزی: طبق برخی مطالعات، خوردن روزانه تخم مرغ ممکن است خطر سکته را تا 30 درصد کاهش دهد.
حفظ سلامت قلب: افرادی که تخم مرغ بیشتری می خورند کمتر به بیماری قلبی مبتلا می شوند. یک مطالعه چینی نشان داد افرادی که روزانه یک تخم مرغ می خورند 20 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی هستند.
سلامت چشم: به گفته متخصصان، تخم مرغ حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و زآگزانتین است که به پیشگیری از بیماری های چشمی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن کمک می کند.