خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه سیرابی رستورانی با مواد ساده

طرز تهیه سیرابی رستورانی با مواد ساده
کد خبر : ۱۴۰۷۲۹۷

طرز تهیه سیرابی خوشمزه با فرمول رستورانی که یک غذای مقوی برای شام و ناهار محسوب می شود، ادویه و مواد لازم سیرابی را می طلبد.

به گزارش ایلنا، طرز تهیه سیرابی به روش های مختلف انجام می شود، از طرز تهیه سیرابی ترکیه ای تا سیرابی تبریزی که با رب و بدون آن طبخ می شود جزو محبوب ترین روش های پخت سیرابی است ولی اینها تنها رسپی های این غذای مقوی نیستند و حتما شنیده اید که سیرابی را با برنج هم سرو می کنند یا سیرابی سرخ شده که خود یک غذای ویژه محسوب می شود.

خوراک سیرابی از انواع غذاهای ایرانی مقوی و لذیذ است و شما می توانید این خوراک خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید تا به سوال ناهار چی درست کنم و شام چی بپزم همیشگی خود، پاسخ مناسبی داده باشید.

مواد لازم خوراک سیرابی با پیاز ریزه

مواد لازم

مقدار

روغن آفتاب گردان

نصف پیمانه

پیاز ریز پوست گرفته شده

600 گرم

زردچوبه

2 قاشق چایخوری

دانه فلفل

10 عدد

فلفل قرمز درسته

6 عدد

نمک

2 قاشق چایخوری

زیره آسیاب شده

2 قاشق چایخوری

برگ بو

2 عدد

تخم گشنیز کوبیده

2 قاشق چایخوری

زنجبیل تازه

3 قاشق سوپ خوری

دارچین

1 قاشق چایخوری

سیرابی تمیز شده

5/1 کیلوگرم

سرکه 

نصف پیمانه

آب 

6 پیمانه

شکر

3/4 پیمانه

شیر نارگیل

400 میلی گرم

لیمو ترش

چند برش

طرز تهیه سیرابی رستورانی با مواد ساده

طرز تهیه خوراک سیرابی بازاری با پیاز ریزه

پیاز ها را خرد کرده و سپس در یک قابلمه با کمی روغن پیاز ها را خوب تفت دهید تا کمی کاراملی رنگ شوند.

سپس فلفل ها را ریز و به پیاز اضافه کنید.

ادویه سیرابی شامل زرد چوبه، نمک، زیره، برگ بو، زنجبیل، دانه فلفل، دارچین را روی پیاز ریخته و خوب تفت دهید تا کاملا پیز طعم این ادویه ها را به خود جذب کند. مواد را از قابلمه به ظرف دیگری انتقال دهید.

در این مرحله از پخت خوراک سیرابی خوشمزه، در ظرف جداگانه دیگری  سیرابی هایی که تهیه کرده اید و آن را تمیز شسته را  با کمی سرکه و آب بخیسانید. بعد از مدتی سیرابی ها را دوبار بشورید و با کمک از یک قیچی آن را به اندازه های دلخواهتان برش بزنید.

سیرابی های خورد شده را درون قابلمه ای که ادویه ها را با پیاز تفت داده بودید بریزید و در آن مقداری آب به همراه کمی سرکه و نمک بیافزاید. بگذارید تا سیرابی ها خوب بپزند بعد از مدتی شکر را به سیرابی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خرواک سیرابی شما طعم خوبی بخود بگیرد.

سپس پیاز هایی که با ادویه سیرابی ترکیب کرده بودید را به سیرابی خوشمزه خود اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی مواد پیاز و ادویه به خورد سیرابی برود.

بعد از اضافه کردن پیاز اجازه دهید حدود نیم ساعت دیگر سیرابی بجوشد و بعد از آن شیر نارگیل را به آن اضافه کنید.

هنگام سرو این غذای نونی خوشمزه می توانید از تکه های لیمو استفاده کنید تا خوراک سیرابی خانگی شما طعم بهتری بگیرد.

منبع: بیتوته

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز