خبرگزاری کار ایران

کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک

کشک کدو کرمانی، غذایی اصیل با طبعی خنک
کد خبر : ۱۳۸۵۲۵۶

کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذا‌های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است.

به گزارش ایلنا، کشک کدوی کرمانی و کشک کدوی شیرازی یکی از از پیش غذا‌های سنتی از مردمان در کرمان و شیراز است.

کشک کدو برای افرادی که به دنبال غذا‌های کم کالری، ولی مقوی هستند بسیار مناسب است. ترکیب کشک در کنار کدو سبز یک غذای مقوی و سیر کننده است.

مواد لازم:

  • کدو سبز ۵ عدد

  • پیاز ۲ عدد

  • سیر ۱ بوته

  • کشک ۱ پیاله

  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سبز به میزان لازم

  • نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری

  • مغز گردو ۵ عدد

  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

کدو را در روغن سرخ کنید و با گوشکوب له کنید و ادویه‌های لازم را به میزان ۱ قاشق چایخوری یا به دلخواه به میزان کمتر اضافه کنید.

سیر را خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید و سریع بردارید و کنار بگذارید. پیاز را نیز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید.

به مقدار ۱ قاشق نعنا داغ را به کدو سبز اضافه کنید و سپس بقیه اش را برای تزئین نگهدارید.

کشک را به کدو سبز اضافه کرده و همه مواد را با هم، هم بزنید تا کشک کدو سبز آماده شود و در صورت دلخواه مغز گردو را خرد کرده و در کشک کدو بریزید و یا فقط برای تزئین استفاده نمائید.

منبع: وقت صبح

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز