خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه گرده غوره چاشنی خوشمزه و سنتی ایرانی

طرز تهیه گرده غوره چاشنی خوشمزه و سنتی ایرانی
کد خبر : ۱۳۷۵۲۴۸

گرده غوره یکی از چاشنی های اصلی غذاهای سنتی ایران است و برای تهیه غذاهای سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه، روش تهیه گرده غوره را برای شما شرح می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، گرده غوره یکی از انواع طعم دهنده های سنتی ایرانی است که در انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گرده غوره در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم :

میزان مورد نیاز :

انگور عسگری

۱ کیلوگرم

نمک

½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه گرده غوره خانگی

مرحله اول

برای تهیه گرد غوره ابتدا باید غوره مناسب تهیه کنیم، برای این منظور باید از غوره انگور عسکری که بدون دانه است استفاده کنیم. در ادامه غوره ها را به خوبی پاک می کنیم و قسمت های اضافی شان را جدا می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله غوره ها را با آب سرد به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شده و خشک شوند. در ادامه یک پارچه تمیز روبروی نور مستقیم آفتاب پهن می کنیم.

طرز تهیه گرده غوره چاشنی خوشمزه و سنتی ایرانی

مرحله سوم

حالا غوره ها را روی سطح پارچه پهن می کنیم، باید غوره ها را به صورتی روی پارچه پهن کنیم که روی هم نباشد. چون ممکن است کپک بزنند. حالا بسته به قدرت نور آفتاب به مدت یک تا چند روز زمان می دهیم تا غوره ها خشک شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه غوره ها به خوبی خشک شدند، آنها را درون آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. برای اینکه ماندگاری گرد غوره بیشتر شود، پس از پودر کردن آن می توانیم مقداری نمک هم به گرد غوره اضافه کنیم.

مرحله پنجم

حالا گرد غوره را در ظرف درب دار قرار داده و درون کابینت نگهداری می کنیم. در پایان چند نکته را خدمتتان عرض می کنیم. اول اینکه می توانیم مقداری از غوره خشک شده را به صورت سالم نگه داریم تا برای غذاهایی که نیاز به غوره کامل دارند، استفاده کنیم.

مرحله ششم

نکته دیگر اینکه می توانیم برای اینکه با سرعت بیشتری گرد غوره را آماده کنیم، غوره را روی شوفاژ یا درون فر هم خشک کنیم، البته توصیه می شود برای داشتن گرد غوره با کیفیت و سالم تر غوره ها جلوی نور آفتاب خشک شوند.

منبع : چی شی

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز