روش تهیه نیمرو ابری، متفاوت و جذاب
املت ابری یکی از انواع املت ها است که طرز تهیه آن کمی متفاوت است. برای سرو املت ابری میتوانید از انواع مختلف نان استفاده کنید. معمولاً نانهایی که به صورت تازه و خرد شده هستند، برای سرو املت مناسب هستند.
به گزارش ایلنا، تخم مرغ تنوع پخت بسیار بالایی دارد. به شکل آب پز، نیمرو، املت یا مواد اولیه غذاهای مختلف. نیمرو ابری یک روش جالب و جذاب برای درست کردن تخم مرغ است. نیمرو ابری مواد اولیه اضافهای نسبت به بقیه نیمروها ندارد، فقط طرز تهیه آن متفاوت است. پیشنهاد میکنیم حتما یک بار آن را امتحان کنید و میز صبحانه خود را زیبا و شیک کنید.
مواد لازم : |
میزان مورد نیاز : |
تخم مرغ |
2 عدد |
گوجه گیلاسی |
3 عدد |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
روغن مایع |
به مقدار لازم |
تخم مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا، در رژیم غذایی افراد به ویژه کودکان و ورزشکاران وجود دارد. تنوع در پخت تخم مرغ به روش آب پز، نیمرو، املت و یا به عنوان مواد اولیه غذاهای دیگر، این ماده غذایی را در رژیم حفظ میکند. یکی از روشهای پخت تخم مرغ، به شکل نیمروی ابری است. این مدل پخت تخم مرغ شکلی جدید و جذاب است. در ادامه مطلب طرز تهیه نیمرو ابری را میبینیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه نیمرو ابری خانگی
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم: در یک ظرف، تخم مرغ را به آرامی باز میکنیم و زرده را از سفیده جدا میکنیم.
روغن را در ماهیتابه داغ میریزیم: ماهیتابه را گرم میکنیم و روغن را در تمام سطح آن پخش میکنیم.
سفیده تخم مرغ را هم میزنیم: با همزن برقی یا همزن دستی سفیده تخم مرغ را هم میزنیم تا فرم بگیرد و پف کند.
سفیده تخم مرغ را در ماهیتابه میریزیم: سفیده تخم مرغ را درون ماهیتابه میریزیم و با قاشق وسط آن را کمی فرو میبریم.
زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم: در قسمت وسط سفیده، زرده تخم مرغ را میریزیم.
نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم: نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه میکنیم.
درب ماهیتابه را میبندیم تا بپزد: هر تعداد نیمروی ابری که میخواهیم به همین روش درست میکنیم و درب ماهیتابه را میبندیم تا بپزد. زرده را به دلخواه در حالت عسلی یا سفت میپزیم.
نیمروی ابری را سرو میکنیم: نیمرو را درون ظرف مورد نظر میریزیم با پنیر پارمزان، گوجه و پیازچه تزیین و سرو میکنیم.
منبع : آرسس شف