خبرگزاری کار ایران

روش پخت کشک سیب کرمانی

روش پخت کشک سیب کرمانی
کد خبر : ۱۳۶۶۶۲۸

کشک سیب کرمانی یا کشک سیب زمینی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در استان کرمان است. این غذا برای دوستداران غذاهای گیاهی می تواند گزینه بسیار لذیذ و وفوق العاده ای باشد.

به گزارش ایلنا، کشک سیب یک غذای گیاهی، اصیل و محلی و سنتی کرمان است که بسیار هم آسان تهیه می شود و به مواد اولیه زیادی هم نیاز ندارد. فقط کافیست کمی عشق را چاشنی این خوراک خوشمزه کنیم تا عصرانه یا شام دلچسبی داشته باشیم.

مواد لازم برای تهیه کشک سیب کرمانی

سه عدد سیب زمینی متوسط

پیاز دو عدد

کمی زردچوبه

سیر 5 حبه

کشک یک لیوان

گردو خرد شده برای تزئین

پیاز داغ برای تزئین

نعنا داغ برای تزئین

روش پخت کشک سیب کرمانی

دستور پخت کشک سیب کرمانی سنتی

برای شروع ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسط را می پزیم و رنده میک نیم.

سپس پیاز را ریز خرد کرده و با مقدار روغن و به دلخواه کره تفت می دیم. در انتها کمی زردچوبه به پیازها اضافه می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند.

بعد سیب زمینی های رنده شده را با سیر رنده شده ترکیب می کنیم. حالا پیازداغ را بع همراه یک لیوان کشک به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

در آخر هم از گردو خرد شده و پیاز داغ و نعنا داغ برای تزئین و زیباتر کردن کشک و سیب استفاده می کنیم.

منبع : فیدیا

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز