خبرگزاری کار ایران

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده
کد خبر : ۱۳۰۲۵۰۲

برای شما نیز پیش آمده است که مقدار زیادی بادمجان بگیرید و ندانید که چگونه آن ها را تازه نگه دارید ؟ برای این کار کافی است بادمجان های کبابی را فریز کنید.

به گزارش ایلنا، با فرا رسیدن روزهای آخر تابستان ، بسیاری از خانم ها مقدار زیادی بادمجان خریده و برای مدت یک سال خانواده خود بادمجان در فریزر نگهداری می کنند. بادمجان دارای مواد معدنی فراوانی مانند پتاسیم و منیزیم، مس و ویتامین های B2 ، B1 و اسید فولیک است و از آن در تهیه غذاهای مختلفی چون حلیم بادمجان، دلمه بادمجان، یتیمچه و خورش بادمجان استفاده می شود. معمولا این سبزی را به روش آب پز، کبابی و سرخ شده تهیه و برای مدت طولانی تر در فریزر نگهداری می کنند .

 

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

 

روش های فریز کردن و نگهداری بادمجان سرخ شده در فریزر

بادمجان ها را سرخ کرده و درون فریزر نگهداری کنید :

به چندین روش می توانید بادمجان ها را سرخ کنید که روغن کمتری را جذب خود کنند :

روش اول:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بادمجان ها را بشویید.

  •  روی بادمجان ها نمک بریزید و یا آنها را در آب نمک قرار دهید.

  •  بعد از چند ساعت بادمجان ها را شسته و بعد از خشک شدن آبشان سرخ کنید.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

روش دوم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید وبگذارید خشک شوند، و برش بزنید.

  •  بادمجان ها را در ماهیتابه قرار داده و کمی نمک و نصف استکان آب روی آنها بریزید.

  •  در ماهیتابه را بگذارید تا بادمجان ها با حرارت ملایم بپزند.

  •  پس از کشیده شدن آب بادمجان ها زمانی که آنها نرم شدند، روی آنها یکی دو قاشق روغن و مقداری زردچوبه ریخته و بگذارید سرخ شود.

روش سوم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.

  •  بادمجان ها را که به تیکه های دلخواه برش بزنید و با روغن کم، آب و نمک بگذارید، به جوش بیاید.

  •  بادمجان ها را داخل آبکش می ریزیم تا آب آنها خارج شده و سپس آن ها را سرخ می کنیم.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

روش چهارم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.

  •  پس از اینکه آب بادمجانها رفت ، روی آنها را با قلمو آشپزی روغن بمالید و درون سینی بچینید .

  •  بادمجان ها را ده دقیقه درون مایکروفر بگذارید و سرخ کنید. برای طلایی شدن بادمجان ها از گریل استفاده کنید.

روش پنجم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید و بگذارید خشک شوند.

  •  مقداری روغن درون ماهیتابه ریخته و صبرکنید داغ شود.

  •  سپس بادمجان ها را داخل روغن بچینید و درب ماهیتابه را بگذارید تا بادمجان ها بخار پز و سرخ شوند.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

روش ششم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.

  •  سفیده ی تخم مرغ را هم بزنید.

  •  بادمجان ها را با دست یا فرچه به تخم مرغ آغشته نموده و سپس داخل روغن سرخ کنید.

روش هفتم :

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.

  •  بادمجان ها را در ماست یک ساعت بخوابانید و در یخچال بگذارید.

  •  سپس ماست بادمجان ها را پاک کنید و آنها را سرخ کنید.

روش هشتم:

  •  پوست بادمجان را بکنید و بشویید.

  •  بادمجان ها را درون مایکروفر 3-5 دقیقه بگذارید تا آب شان کشیده شود.

  •  بادمجان ها را سرخ کنید، خواهید دید بادمجان ها روغن کمی مصرف می کنند.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

پس از اینکه به روش های بالا بادمجان ها را سرخ کردید، اجازه دهید روغن اضافی آن خارج شود و بعد از خنک شدن بادمجان ها، آنها را جدا جدا در یک سینی بچینید و روی سینی را سلفون کشیده و در فریزر بگذارید تا بادمجان ها یخ زده و به هم نچسبند. دو ساعت بعد بادمجان ها را در آورده و درون کیسه های زیپ دار ریخته و هوا را کاملا از داخل کیسه خارج کنید و داخل فریزر قرار بدهید. با این ترفند پس از خارج کردن بادمجان ها از فریزر، بادمجان ها چسبیده و له نمی شوند.

روش فریز کردن بادمجان های کبابی شده و آب پز

 بادمجان ها را آبپز کنید و در فریزر نگهداری نمایید :

برای اینکه بتوانید بادمجان ها را تا مدت شش ماه در فریزر نگهداری کنید ابتدا:

  1. پوست بادمجان ها را بگیریدو تکه تکه کنید.

  2.  درون یک قابلمه بزرگ مقداری آب و کمی آب لیمو بریزید. (نصف فنجان آب لیمو برای هر چهار لیتر آب)

  3.  درون یک کاسه بزرگ آب و یخ بریزید.

  4.  پس از جوشیدن آب و آبلیمو بادمجان ها را داخل آن بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه در آب جوش بماند.

  5.  بادمجان ها را خارج نموده و پنج دقیقه داخل کاسه آب یخ قرار دهید تا به سرعت سرد شود.

  6.  پس از اینکه آب بادمجان ها رفت و کاملا سرد و خشک شد ، آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و در فریزر منجمد کنید.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

 بادمجان ها را کبابی کرده و در فریزر نگهداری کنید :

یکی دیگر از روش های نگهداری بادمجان در فریزر کبابی کردن آنها است.

ابتدا با چاقو چند برش کوچک به بادمجان ها می زنیم و آنها را روی شعله پخش کن و روی حرارت متوسط گاز قرار می دهیم.

برای کباب کردن بادمجان ها می توانید از فر نیز استفاده کنید و یا بادمجان ها را سیخ بزنید و روی آتش قرار دهید.

هنگام کباب کردن بادمجان ها مرتب آنها را برگردانید تا خوب کباب شده و بادمجان نرم شود.

پس از خنک شدن بادمجان ها پوست آنها را بکنید. برای راحت تر جدا شدن پوست بادمجان های کبابی آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و بلافاصله پوستش را بکنید.

سپس بادمجان های پوست گرفته شده را کاملا ساطوری نمایید.

آموزش روش صحیح فریز کردن بادمجان کبابی و سرخ شده

بادمجان های ساطوری شده را به اندازه هر وعده مصرفی توی کیسه فریزر می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم.

نکات مهم :

بهتر است همیشه به مقدار کم بادمجان خریداری کنید که مجبور به نگهداری درون فریزر نباشید زیرا خاصیت آن خیلی کمتر از بادمجان تازه می باشد.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز