طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچرب
![طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچرب](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/dK5DRKugLpm2/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkk33fs7SefP7otfNPZWXfo,/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%BE%D9%86%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg)
پنیر خامه ای پنیری با بافت و نرم و طعمی دلپذیر است که شما میتوانید در خانه و با فراهم کردن چند ماده ساده پنیر خامه ای درست کرده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
به گزارش ایلنا، پنیر خامه ای یک پنیر با بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر است که از شیر گاو و... تهیه شده و در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد. گرچه پنیر خامه ای در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها به فراوانی یافت می شود اما می توانید این نوع پنیر را با مواد در دسترسی در خانه تهیه کنید و از درست کردن یک پنیر خامه ای سالم و خوشمزه در منزل لذت ببرید. در این بخش شما را با روش تهیه پنیر خامه ای خانگی آشنا می کنیم.
مواد لازم برای تهیه پنیر خامه ای خانگی
مواد لازم |
مقدار |
شیر پرچرب |
2 لیتر |
سرکه سفید |
8 قاشق غذاخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
کره |
25 گرم |
-
شیر را 20 دقیقه بجوشانید.
-
وقتی جوش آمد، از روی حرارت بردارید تا گرما از کف به آن منتقل نشود.
-
سرکه سفید اضافه کرده و هم بزنید.
-
در این مرحله شیر بریده می شود و پنیر تشکیل می شود.
-
5 دقیقه صبر کنید و پنیر را داخل یک ظرف گود صافی بگذارید و روی صافی پارچه ی نازک و تمیز پهن کنید.
-
پنیر ایجاد شده را روی پارچه بریزید تا آب اضافه اش کشیده شود.
-
لازم نیست جسمی سنگین روی پارچه بگذارید.
-
بعد از اینکه آب پنیر خارج شد، پنیر را به همراه کره، کمی نمک و چند قاشق شیر داخل مخلوط کن بریزید.
-
پنیر را در ظرفی ریخته ودرون یخچال به مدت چند ساعت بگذارید.
پنیر خامه ای خوشمزه شما آماده است، نوش جانتان.
نکات مهم
-
این پنیر داخل ظرف در بسته، به مدت یک هفته داخل یخچال قابل نگه داری است.
-
به جای سرکه سفید می توانید از آب لیموترش و ماست ترش نیز استفاده کنید.
-
اگر پنیر خامه ای شما در مرحله مخلوط کردن سفت بود، به آن مقداری شیر بیافزایید.
-
توجه نمایید هنگام افزودن سرکه، شیر در حال جوشیدن نباشد زیرا در اینصورت پنیر سفت و بی کیفیت می شود.
منبع:نمناک