طرز تهیه کاکائو خوشمزه با پودر کاکائو
کاکائو یکی از خوشمزه ترین مواد غذایی در آشپزخانه است که میتوانید با آن انواع کاکائو و شکلات خانگی و شکلات تخته ای تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، کاکائو یکی از خوشمزه های هر آشپزخانه است شما میتوانید به راحتی در خانه انواع کاکائوهای شکلاتی را درست کنید. شکلات کاکائویی های خانگی را باید در یخچال را فریزر و با در بسته نگهداری نمایید. اگر برای تهیه کاکائوی خانگی از کره استفاده کنید زمان ماندگاری آن کمتر خواهد شد ولی اگر برای تهیه کاکائو از کره صاف قنادی استفاده نمایید میتوانید تا چند ماه شکلات را نگهداری کنید.
شکلات خانگی:
کاکائو یا شکلات خانگی
زمان آماده سازی : 1 ساعت
پودر کاکائو |
2 لیوان |
آب |
1 لیوان |
کره نرم شده در دمای اتاق |
دو سوم لیوان |
شکر |
نصف لیوان |
شیر چرب |
دو سوم لیوان |
پودر قند |
یک چهارم لیوان |
برای تهیه کاکائو یا شکلات خانگی آب را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته روی حرارت بگذارید به جوش آید و شعله را کم کنید.
کره و پودر کاکائو الک شده را در ظرفی کوچکتر مخلوط نموده و روی آب در حال جوش قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله ای در آن باقی نماند.
1 لیوان آب گرم به کاکائو اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود.
شعله را کمی زیاد کنید ولی مراقب باشید کاکائو به جوش نیاید. بعد از این که مواد کاملا ذوب شدند از روی حرارت بردارید.
شکر و پودر قند را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
شیر ولرم را به کاکائو اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود. در این مرحله میتوانید از همزن استفاده کنید.
قالب دلخواهتان را چرب کردن و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل رویش مغز بگذارید و اجازه دهید یک شب در فریزر بماند.
در صورتی که میخواهید شکلاتتان روشن تر باشد میتوانید مقدار بیشتری شیر اضافه کنید و برای سفت شدن 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در شیر حل کرده به شکلات اضافه کنید.
برای طعم دار شدن شکلات میتوانید از شیرهای طعم دار مثل شیرنارگیل یا شیر موز استقاده کنید.
منبع: بیتوته